Copy

Nieuwsbrief november 2015
Bekijk in uw browser

Wij zijn Syncasso

Met veel plezier sturen wij u de eerste nieuwsbrief van Syncasso toe. Op deze manier houden wij u op de hoogte alle actualiteiten en ontwikkelingen.

Op 5 november jl. is Syncasso gelanceerd tijdens een druk bezochte Credit Expo in Nieuwegein. Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade. Op de dag van de lancering zijn we ook gestart met onze introductiecampagne. De onderstaande video geeft een impressie van de Credit Expo.

Impressie Syncasso Credit Expo 5 november 2015

Klik op de bovenstaande afbeelding om de video te starten.

Nieuwsberichten Syncasso

Wat is de beste manier om ons te bereiken?
Er is veel veranderd sinds we Syncasso zijn. Dit kan tot gevolg hebben gehad dat we niet altijd even goed bereikbaar waren. We zetten daarom  alle contactgegevens van Syncasso nog even voor u op een rijtje.
Lees verder
Digitaal Beslagregister.
Het beslagregister voorkomt dat opdrachtgevers onverhaalbare proces- en executiekosten maken bij gebrek aan inzicht omtrent de beslagpositie van de debiteur-klant. Syncasso heeft medio november het Digitaal BeslagRegister (DBR) in gebruik genomen. 
Lees verder
 
De merkessentie van Syncasso.
Bij Syncasso vinden we dat je alleen meerwaarde kunt hebben door verder te kijken. We doen dit met een benadering die past bij de debiteur-klant.
De merkessentie van Syncasso wordt prachtig uitgelegd in onze BrandMovie, te zien op onze nieuwe website.

Workshop ‘Aanpak overlast in huurwoningen’.
Op donderdag 26 november organiseren Junction Advocaten en Syncasso een workshop. Het thema van de bijeenkomst is overlastproblematiek in huurwoningen Tal van onderwerpen komen aan bod in verschillende presentaties.
Lees verder
 

Bezoek ook eens onze nieuwe website

Wilt u meer lezen over Syncasso of wilt u kennis met ons maken? Lees dan verder op www.syncasso.nl. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en actualiteiten, kunt u ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube

Ons postadres is:
Postbus 20519
1001 NM Amsterdam 

Contactgegevens:
0888 444 111
nieuwsbrief@syncasso.nl

Als relatie van Syncasso ontvangt u deze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan op afmelden.