Copy
Nieuwsbrief over De lengte van liefde: tv-uitzending 10 januari
View this email in your browser

Uitzending dinsdag 10 januari, 22.55 NPO2 - De lengte van liefde

- een film over mantelzorg bij hersenletsel van Anna Peeters.
 
Beste collega's, vrienden & geïnteresseerden,

Goed nieuws! De lengte van liefde wordt namelijk op dinsdag 10 januari door de Human uitgezonden op NPO2, om 22.55. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. En - voel je natuurlijk niet verplicht - maar we zouden graag je hulp willen vragen bij de promotie van de documentaire!

Zouden jullie misschien de trailer willen delen via Facebook en/of Twitter? Hier kan je de trailer vinden: https://vimeo.com/182060108 Hieronder heb ik een opzetje geschreven voor de tekst die je daarvoor kan inzetten, maar dit hoef je natuurlijk niet te gebruiken. :)


Dinsdag 10 januari wordt de documentaire De lengte van liefde om 22.55 door de Human op NPO 2 uitgezonden. Jasmijn kreeg op 19-jarige leeftijd hersenletsel. ​Sindsdien zorgt haar moeder Peronne voor haar. Samen zoeken ze naar een manier om om te gaan met de situatie. Een film van Anna Peeters en Vossenfilms over #mantelzorg bij #hersenletsel. Meer info via www.human.nl/delengtevanliefde

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

Mochten jullie iemand kennen voor wie de documentaire interessant kan zijn - een ervaringsdeskundige, filmliefhebber of een journalist die veel schrijft over het thema - zou het ook fijn zijn als je deze mail aan diegene kan doorsturen. Ik heb daarvoor onderaan deze nieuwsbrief meer informatie over de documentaire toegevoegd.

Al het nieuws rondom de film kunnen jullie ook volgen via de Facebook-pagina van Vossenfilms: www.facebook.com/Vossenfilms. Nogmaals veel dank voor alle goede hulp en enthousiaste reacties die we tot nu toe hebben gekregen op de film. En mochten jullie nog vragen hebben over de film of deze mail, hoor ik dat natuurlijk graag!

Met veel groeten, ook namens Anna en de crew: Bart, Elize, Ewa, Jefrim, Koen, Leleane, Luuk & Marysia,

Randy.


Synopsis
Jasmijn (21) kreeg twee jaar geleden op vakantie plotseling een hersenbloeding. Eenmaal thuis veranderde alles, niet alleen voor Jasmijn, maar ook voor haar ouders en twee jongere broers. Moeder Peronne stort zich vol overgave op de zorg voor haar dochter, maar deze blijkt complex. Peronne bevindt zich in een constant dilemma; waar moet ik sturen, waar moet ik afstand nemen? Ze neemt haar dochter bij de hand om haar mogelijkheden te ontdekken, maar is tegelijkertijd zondebok voor alles waar Jasmijn tegenaan loopt. Een nieuwe stap naar zelfstandigheid ligt in het vooruitzicht. De schuur in de tuin wordt omgebouwd tot een huisje voor Jasmijn. Jasmijn én Peronne hopen daardoor weer een deel van hun oude leven terug te krijgen. Hoe makkelijk is het nog om elkaar weer los te laten?

De lengte van liefde is een film van Anna Peeters en een productie van Vossenfilms. Winnaar van de Debuutcompetitie op het Nederlands Film Festival 2016.
De trailer van De lengte van liefde


This email was sent to lenekevandervelde@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vossenfilms · Tolstraat 182 · Amsterdam, 1074VM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp