Copy
Lue sähköposti selaimessasi

Ajankohtaista Agilityliitosta

Uusi vuosi, vanhat kujeet


Vuosi 2021 on alkanut lumisisissa ja agilityn kannalta haastavissa merkeissä. Tämä seuratiedote sisältää muutaman vuoden alkuun liittyvän perinteisen muistutuksen sekä muutoksen tuulia ainakin kurssikalenterin osalta. Seuratiedotteessa kerrotaan myös tämän vuoden SM-kilpailujen ja maajoukkuekarsintojen osallistumiskriteereistä.

Seuratoimija, välitäthän uutiskirjeen seurassanne sisäisesti!

 
Ajankohtaista Agilityliitosta

Onko seuranne yhteystiedot ajantasalla?


Jos olet tämän viestin alkuperäinen vastaanottaja, sähköpostiosoitteesi on Kitussa jonkun SAGIn jäsenyhdistyksen yhteystietona. Tarkistathan, että seuranne tiedoissa on kaikki kunnossa!

Suosittelemme käyttämään tiedoissa sähköpostiosoitetta, joka ei ole kenenkään henkilökohtainen osoite vaan roolikohtainen (esimerkiksi puheenjohtaja@agilityseura.fi), jotta SAGIn lähettämät viestit löytävät perille myös henkilövaihdosten jälkeen.

 
Lue lisää!

Lisenssikausi 2021 on käynnissä!
Onko teillä jo lisenssit?

Myös agilityseurat voivat hakea yhdistyksille suunnattuja koronatukia


Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Valtiokonttori tukevat koronatilanteesta aiheutuneista taloudellisista haasteista selviämistä ja menetettyjen tulojen kompensointia liiketoimintaa harjoittaville ja muille yhdistyksille. Opetus- ja kulttuuriministeriön erityistuki urheiluseuroille on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten tavoitteellisen kilpaurheilun tukemiseen. Valtiokonttorin kustannustukea sen sijaan myönnetään yritysten lisäksi liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille ja säätiöille.
 
Lue lisää!

Kurssikalenteri löytyy jatkossa SAGIn oppimisympäristöstä


Kurssikalenterista löytyy kaikki Suomen Agilityliiton ja sen jäsenyhdistysten järjestämät viralliset valmentaja- ja toimitsijakoulutukset. Kurssikalenteriin pääset klikkaamalla tästä ja kirjautumalla oppimisympäristöön sisään vierailijatunnuksella.

Kurssikalenteria ylläpitää SAGIn toimisto. Jäsenyhdistykset voivat anoa virallisia valmentaja- ja toimitsijakoulutuksia tällä lomakkeella. Koulutukset tulee anoa vähintään kuukautta ennen alkamisajankohtaa.

Uudistuneita valmentajakoulutuksia vetävät SAGIn liittokouluttajat. Jäsenyhdistykset voivat olla SAGIn liittokouluttajiin suoraan yhteydessä. Liittokouluttajien yhteystiedot löytyvät täältä. Toimitsijakoulutuksia sen sijaan vetävät ensisijaisesti tuomarit, joiden yhteystiedot löytyvät täältä.

 
Kurssikalenteriin!

Vuoden 2021 arvokilpailut ja karsinnat

 

SM-nollat


Jos kilpaileminen jatkuu koronarajoitusten jälkeen 1.3.-30.4.2021 välisenä aikana, SM-nollia tarvitaan yhteensä 6 kpl, joista maksimissaan kolme saa olla hyppyradalta. Kuudessa nollassa tulee olla mukana vähintään yksi tuplanolla (agi-agi tai agi-hyppy).

Jos kilpaileminen jatkuu koronarajoitusten jälkeen 1.5.-30.6.2021 välisenä aikana, tarvittavien nollien määrää tarkistellaan uudelleen. Kilpailujen sisäänotossa voidaan mahdollisesti käyttää rajoituksena myös rankingia. Osallistujamäärät pyritään pitämään maksimissaan edellisten vuosien tasolla.

 

Maajoukkuekarsinnat ja halli-SM


Maajoukkuekarsinnat järjestetään Vantaalla 14.-16.5.2021. Torstaina 13.5. järjestetään KV-kilpailu sekä kansalliset agility- ja hyppykilpailut. Jokaiselta kolmelta radalta viisi parasta FCI-luokissa (minit, medit ja maksit) saa paikan maajoukkuekarsintoihin. Mikäli viiden parhaan joukkoon sijoittuneella koirakolla on jo paikka maajoukkuekarsintoihin, osallistumisoikeus siirtyy eteenpäin.

Perjantaina ja lauantaina 14.-15.5. kilpailut käydään osittain kahdella radalla samaan aikaan.  Maajoukkuekarsinnoissa sunnuntaille 16.5. pääsee jokaisen säkäluokan kisaajamäärästä enintään puolet. Sunnuntaille pääsee vain, mikäli on kerännyt aiemmilta radoilta pisteitä. Osallistujamäärät löydät täältä.

Halli-SM pyritään järjestämään lokakuun lopussa.

 
Lue tarkemmat tiedot täältä!

Muista nämä!

Facebook
Suomen Agilityliitto
Instagram
YouTube
Copyright © 2021 Suomen Agilityliitto

Rekisteri- ja tietosuojalauseke.

 

Jos haluat peruuttaa seuratiedotteiden vastaanottamisen, voit tehdä sen tästä.