Copy
Sähköneliön Uutiskirje joulukuu 2016
Lue kirje selaimessa


Toimitusjohtajan tervehdys
Vuosi 2016 on ollut muutoksien vuosi Sähköneliössä. Toimintamme on kasvanut ja laajentunut uudelle liiketoiminta-alueelle, olemme nyt savunpoistojärjestelmien kokonaistoimittaja sekä huolto-ja kunnossapitoyritys. Kuluneen vuoden aikana olemme palkanneet lisää sekä sähköasentajia että toimihenkilöitä.

Markkinaosuutemme teollisuudessa on kasvanut ja oma keskusvalmistuksemme on saatu hyvään kasvuun. Pitkäjänteinen työskentelymme KVR-urakoinnissa on alkanut tuottamaan onnistuneita ja kustannustehokkaita ratkaisuja sekä käyttäjille että tilaajille. Myös tulevaisuuden näkymät KVR-urakoinnissa ovat hyvät.

Rakennusalan positiivisten suhdanteiden myötä, uskomme, että vuodesta 2017 on tulossa kasvun vuosi myös meille. Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Hyvää Joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2017.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sähköneliö tarjoaa kaikki savunpoistoon tarvittavat laitteet huoltopalveluineen

Savunpoistoon liittyvät palvelut on Sähköneliössä keskitetty BestSes-tuotemerkin alle. BestSes- tuoteperheeseen kuuluvat savunpoistoikkunat, savunpoistoluukut ja savunpoistopuhaltimet oheislaitteineen. Toimittamamme tuotteet ovat laadukkaita ja annamme niille jopa 10 vuoden takuun. Lue lisää!

Sähköneliön palotekninen osaaminen kattaa myös paloilmoitinjärjestelmät aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka. Sähköneliö on Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike.

Sähköneliön kattava huoltoverkosto mahdollistaa huollot erittäin kilpailukykyiseen hintaan, nyt voimassa olevan tarjouskampanjan aikana ei savunpoistolaitteistojen tarkastuksista ja huolloista Etelä-Suomen alueella laskuteta erillisiä matkakuluja lainkaan. Lue lisää!
 
Toivottaa Sähköneliö

 
Sähköneliö © 2016
Sähköneliö Askonkatu 13, 15100 Lahti
Toimipisteet: Lahti  - Kerava - Kotka - Kouvola
Osoitetiedot: Sähköneliö asiakasrekisteri
Sähköposti: info@sahkonelio.fi


Peruutan uutiskirjeen    Päivitä yhteystiedot 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sähköneliö Oy · Askonkatu 13, Lahti, Suomi · Lahti 15100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp