Copy
Formació SETEM Catalunya.
View this email in your browser

El proper 1 de febrer, iniciem la formació Posa la teva xinxeta a Pam a Pam! El curs s'adreça a docents i utilitza la metodologia de l’Aprenentatge i Servei (ApS) per treballar el consum responsable i l’Economia Social i Solidària.

Amb aquesta formació el professorat adquirirà eines que els seran útils per a introduir els valors del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària a les aules dels instituts, facilitant que l’alumnat arribi a reflexionar sobre què hi ha darrere dels productes que consumim. A més, a través de la metodologia de l’ApS utilitzada, l’alumnat passarà per una primera fase d’aprenentatge i assimilació de coneixements i una fase on retorna aquests coneixements a la comunitat en forma de Servei.

Es tracta d’un curs gratuït semi-presencial de 30 hores de durada repartides en 18 hores presencials i 12 hores de treball personal. Està reconegut pel Departament d’Ensenyament i tindrà lloc a LaFede (carrer Tàpies, núm. 3, Barcelona) els dimecres de 16h a 19h.

Si ets docent de secundària o batxillerat i vols dur a terme un projecte d'ApS per treballar l'Economia Solidària al teu institut, ara tens l'oportunitat d'aprendre com fer-ho i descobrir eines i recursos que t'ho posaran fàcil.

Tens fins el 25 de gener per inscriure-t'hi, corre no et quedis sense plaça!

Pots consultar el programa complet aquí.

Dates: de l'1 de febrer al 26 abril de 2017.
Horari: dimecres de 16h a 19h.
Lloc: LaFede, C. Tàpies, 3 (Raval) Barcelona.

Inscripcions: fins el 25 de gener
Et pots inscriure aquí.
setemcat
mvega@setem.org
setemcatalunya
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, SETEM garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. La teva adreça de correu electrònic entrarà a formar part de la nostra base de dades i formarà part d’un fitxer automatitzat confidencial i per a ús exclusiu de SETEM. Tens dret a comprovar-la, modificar-la o cancel·lar-la quan vulguis, pots fer-ho mitjançant el correu electrònic a administracio@setem.org.

unsubscribe from this list