Copy
 
Kunt u deze mail van Fysiotherapie OpMaat niet lezen? Bekijk het in uw browser.
 
 
Logo
 
 
 
 
Home      Aandoeningen      Ervaringen
info@fysiotherapieopmaat.nl
 
 
 
 
 
 
Fysiotherapie OpMaat wenst u fijne feestdagen en een gezond 2016!
 
   
   
Het team van Fysiotherapie OpMaat bedankt  u voor het vertrouwen in 2016. Wij blijven volop in beweging. Naast fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie bieden wij vanaf 20`7 diverse andere diensten. Na de realisering van een mooie oefenruimte zijn wij in oktober 2016 gestart met 3 groepen fysiofitness onder begeleiding van onze personal coach Joost. In 2017 gaan wij starten met mindfulness in diverse groepen en daarnaast met een programma "gezond gewicht". 
Lees in deze nieuwsbrief alles over de ontwikkelingen bij Fysiotherapie OpMaat. 
Wij wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen en een gezond 2017!
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindfulness bij Fysiotherapie OpMaat
 
   
   
Vanaf januari 2017 starten wij met Mindfulness in diverse groepen. Individuele trajecten zijn ook mogelijk. Fysiotherapie OpMaat werkt hierin samen met Willem de Groote van Gezond Werk.
Willem de Groote is CAT 1 Mindfulnesscoach waardoor vergoeding vanuit de aanvullende vezekering mogelijk is bij individuele trajecten en deelname aan groepen met een doelgericht programma.
Op maandag heerlijk een uur Mindfulness om ontspannen de week in te gaan kan ook!
Lees er alles over op onze website!

 

Image1
Gezond gewicht
 
   
   
Ons nieuwe programma om OpMaat een gezond gewicht te bereiken gaat van start!
 
Dit programma biedt een compleet pakket met alle facetten, die bij het bereiken van een gezond gewicht horen. Doordat we in een vaste kleine groep aan de slag gaan, zal u merken dat u gestimuleerd wordt door de enthousiaste begeleiders en motivatie zult halen uit de andere deelnemers. Samen naar een doel toe werken is veel gezelliger. Daarnaast kun je elkaar ook helpen bij moeilijke momenten. 
Meldt u voor 1 januari aan en ontvang €25,- vroegboekkorting!
Button
 
 
 
 
 
 
 
 
Image5

 

Goed verzekerd in 2017
 
   
   
Steeds vaker constateren wij dat u pas merkt hoe beperkt u verzekerd bent voor fysiotherapie als er iets gebeurd.
Verzeker u goed en kies hierbij voor de kleine verzekeraars zoals de Goudse, Stad Rotterdam en DSW. Deze kleinde verzekeraars komt u niet tegen op vergelijkingssites of dure media reclames: zij besteden de budgetten anders.
Fysiotherapie OpMaat heeft  ook voor 2017 contracten met alle verzekeraars. Hierdoor zijn wij bij de grotere verzekeraars gebonden aan de mate waarin wij u hulp kunnen bieden door de aanvullende voorwaarden die de grote verzekeraars de zorgverleners opleggen.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om GEEN aanvullende verzekering af te sluiten. Koop bij ons een FysioKnipKaart en u bent, als u maar een paar keer per jaar naar de fysiotherapeut gaat, goedkoper uit!
Button
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wilt u deze mail van Fysiotherapie OpMaat niet meer ontvangen? Afmelden