Copy
BOLLETÍ ABRIL 2018

 
LES CLASSES 

ADOLESCENTS
 
Els alumnes del grup d'adolescents hem tengut una nova mostra aquest mes d'abril: la de Palma amb la Dansa.

En aquesta mostra hem seguit investigant, des d'un punt de vista físic, la nostra relació amb ser dona o home, amb néixer amb un cos o un altre, i com això ens afecta i condiciona en el nostre dia a dia. D'aquí el títol seleccionat, Cossos.

El nostre missatge final, però, la nostra conclusió, és la de llibertat: ha arribat l'hora de poder fer el que vulguem amb el nostre cos i amb la nostra identitat. Per això, el nostre Teatre va esdevenir una discoteca, un crit en aquest alliberament i en la festa.

Catalina Florit

 
JOVES-MATX D'IMPRO
 
Aquest mes d'abril el grup de joves Matx d'impro ha fet feina de perfeccionament de personatges; vàrem aprofitar la proposta per a sortir al carrer i compartir amb el barri l'experiència.

A part del perfeccionament amb les tècniques d'improvisació, els alumnes preparen la posada en escena de l'espectacle Matx d'impro. Ja tenim equips, ja tenim himnes de presentació i, durant les pròximes sessions, anirem preparant les coreografies de l'espectacle i la posada en escena.

El dissabte 21 d'abril es va fer la festa de l'escola. A part de les diferents activitats programades el taller d'improvisació es va tenir l'oportunitat de compartir amb el públic assistent –format per pares, mares i alumnes–, una sessió amb exercicis teatrals i d'improvisació.

Oliver Romero

 
INFANTIL
 
Aquest més d'abril ens ha resultat molt curtet... Hem arribat de les vacances de Pasqua amb molta energia i hem aprofitat per a organitzar la festa d'Aula Escènica!!! Hem preparat les activitats de les improvisacions (amb personatges i llocs) i les cadires de les emocions (amb frases inventades per nosaltres!). També hem decorat un mural amb  les nostres mans i hem fet els cartells de benvinguda de la festa. Ara ens toca tornar a recordar la feina feta sobre el nostre projecte de l’assetjament escolar i continuar fent feina!" 
 
Magdalena Tomàs
FESTA AULA ESCÈNICA

Dia de l'Aula, 21 d'abril
 

Vàrem celebrar una festa dedicada a tots els alumnes de l'Aula i a tots els públics que varen compartir amb nosaltres aquesta diada tan especial!

 

Activitats:

11 h - Cossos (adolescents)

del programa “Palma amb la dansa 2018”

11.30 h - Berenar i photocall

11.45 h -

  • Improjocs (Joves-matx d’impro)

  • Jocs teatrals (adults)

  • Elaboració d’un mural gegant (preadolescents)

  • Improescenes i personatges (infantil)

  • Cadires de les emocions (infantil)

  • Teatre negre (tots)

12.45 h - Cloenda

 I MOLT MÉS!

ALGUNES IMATGES DE LA FESTA DE L'AULA 
dissabte 21 abril
Aula Escènica de Palma
c Sant Magí, 89-91 Palma (Santa Catalina)
971.791.231
www.emteatre.cat - info@emteatre.cat