Copy
BOLLETÍ GENER 2018
LES CLASSES

INFANTIL
 
El grup d'infantil hem començat l'any amb moltes ganes i projectes. Per encetar el trimestre ens hem transformat amb diversos animals: lleons, conills, ànecs, serps, cavalls, micos, gallines...  Primer els hem observat, després ens hem mogut com ells i finalment n'hem triat un i hem dibuixat un esboç del seu rostre per, a continuació, usar el maquillatge!  
Magdalena Tomàs
 
ADOLESCENTS
 
Els alumnes del grup d'adolescentes hem començat aquest segon trimestre amb un aprofundiment en el treball de cos i veu. 
Per dur-ho a terme, ho pretenem materialitzar amb un espectacle final de titelles, que ens ajudi a disassociar clarament el nostre treball físic i la importància de la projecció i matissos de la veu.
En aquest treball s'hi afegirà després la creació plàstica i de recursos escenogràfics per tal d'adaptar-nos en aquesta nova proposta, així com la creació d'un guió basat en els diferents estils de titelles que coneixem i que hem observat en pel.lícules, Teatre...i  els nous que serem capaces de crear
 
Catalina Florit
JOVES-MATX D'IMPRO
 

De cada vegada hi ha més alumnes al nostre curs!

Enguany el curs d'impro es va ajuntar amb el grup de joves per la mancança d'alumnes suficients per fer dos grups.
Encara que al principi la idea de formar un sol grup podia crear reticències i incomoditats per les diferències d'edats, tenim un grup de connexió perfecta i que es va ampliant setmana darrera setmana.

Fa una setmana vaig tenir una conversa amb un alumne amb el qual vàrem arribar a la següent conclusió "LA GENT QUE FA TEATRE ES MÉS FELIÇ".
Els alumnes arriben a classe i saben que durant les dues hores de sessió podran desconnectar del món que els envolta per poder connectar amb ells mateixos, amb les seves emocions, amb el seu nin interior i es podran expressar sense que ningú els pugui jutjar per fer-ho.

Crec que és un luxe poder gaudir d'un espai per poder fer aquesta activitat artística, desenvolupar les teves capacitats de creació i expressió, connectar amb persones que cerquen les mateixes motivacions, aprendre jugant i transmetre la satisfacció de la feina ben feta.

Ara el curs Joves-Matx d'Impro treballa amb la posta en escena de la segona mostra que es farà el 27 de Març a les 20:00h al teatre Mar i Terra.

Us hi esperem!!!

Oliver Romero
Aula Escènica de Palma
c Sant Magí, 89-91 Palma (Santa Catalina)
971.791.231
www.emteatre.cat - info@emteatre.cat