Copy
Posle praznično raspoloženje i ekonomski forenzičari!

Ekonomski forenzičar

Ministarstvo pravde i državne uprave Srbije planira da u drugoj polovini 2014. godine donese Strategiju za razvoj finansijskih istraga. 
Samim tim, predviđa se uvođenje ekonomskih forenzičara - nove profesije koja će biti značajna za sprovođenje zamršenih finansijskih istraga. 

Prema rečima savetnice ministra pravde i državne uprave Mirjane Mihajlović, to je samo jedna od karika u lancu u borbi protiv sistemske korupcije.

Prateći ova dešavanja, u organizaciji CEIB-a i R&B College-a već je održan prvi seminar na ovu temu.

Izvor

Dešavanja

R&B College - Zimski semestar je završen! Prvi ispit u januarskom roku biće održan 20. januara, a poslednji 7. februara. Svim studentima želimo uspešno polaganje ispita!

CEIB - Vest o ekonomskim forenzičarima povećala je interesovanje za kurs "IT forenzika - forenzička revizija"!

25.01.2014.
Kurs: IT forenzika - forenzička revizija

04.02.2014.
Kurs: Sastavljanje finansijskih izveštaja

Jedem kolače dok me savest grize 

Prošli su praznici i sve one sarme i torte su na nama ostavile trag. Kao što smo se vratili poslu, treba da se vratimo zdravim navikama. 

Kupite salatu za ručak – Zašto biste pauzu protraćili na odlazak do pekare ili restoran brze hrane? Kupite ili spremite salatu od raznovrsnog povrća, zelene salate, mladog sira i grilovane piletine. Možete koristiti različite sastojke iz dana u dan, tako da budite sigurni da vam ovaj obrok ostati zanimljiv. Ne samo da ćete se zdravije hraniti nego ćete i uštedeti novac.

Vežbajte svakog dana – Svakodnevno istezanje nam daje više energije za predstojeći dan i poboljšava krvotok. Svi mi koji duže vreme sedimo za računarom treba da obratimo posebnu pažnju na istezanje vrata i ramena, kako bi razbili ukočenost. Nisu nam potrebne ni sprave ni teretana, već samo pet minuta.
U četvrtom broju R&B College E-novina smo se temeljnije bavili ovom temom. Ponovo za vas ističemo vežbe istezanja.

Voda – Da li ste znali da limenka koka-kole sadrži 40 grama šećera? To je dva puta više od "Kinder Bueno Wafers" (izvor)! Zamenite gazirano piće flašicom vode.

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2014 Visoka škola za ekonomiju i upravu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Urednik: Ivan Slović