31e Uitgave "ZZP Krimpenerwaard" nieuwsbrief
 

 

ZEER INTERESSANTE WORKSHOP OP 26 MEI A.S.


A.s. dinsdagavond 26 mei organiseert ZZP Krimpenerwaard alweer het tweede event van 2015. Een zeer special event dit keer en wel een workshop met de pakkende titel:
Speel het spel: in 8 stappen zakelijk vrienden maken voor meer omzet!
Op een speelse manier zullen we door een ervaren en succesvolle ondernemer serieuze ondernemersvraagstukken bekijken en daar creatieve en/of praktische oplossingen voor bedenken.
 
Onze spelleidster heet Jolanda Wicherson (www.jolandawicherson.nl). Jolanda heeft haar jarenlange ervaring als ondernemer en adviseur van ondernemers op het gebied van (persoonlijke)groei, marketing en ondernemerschap samengebracht in een uniek ondernemersspel dat, hoewel op een losse manier gespeeld, serieuze en waardevolle ondernemersinzichten verschaft.

 
  Wat levert het op?
 

  • Zicht op de 8 stappen die noodzakelijk zijn om de marketing van uw bedrijf te verbeteren, om zo te komen tot meer klanten en meer omzet.
  • U leert de zwakste schakel kennen binnen uw bedrijf, zodat u aan de slag kunt gaan om deze te verbeteren.
  • U gaat met minimaal twee concrete actiepunten op papier naar huis waar u aan kunt werken om uw bedrijf (verder) te laten groeien.

 
Deze workshop is gratis voor leden van ZZP Krimpenerwaard, niet-leden betalen €15. Bij inschrijving als lid op ons event is het voor u eveneens gratis.
Afmelding binnen 24 uur brengen wij € 10,= in rekening.
Tijdstip 19.30-22.00
Adres: De Tuyter Nachtegaalstraat 8 in Krimpen a/d IJssel
 
Grijp deze kans om op een unieke en ontspannende manier waardevolle inzichten te verkrijgen in ondernemersvraagstukken. Aanmelden kan op de website van ZZP Krimpenerwaard! Vergeet trouwens ook niet voldoende visitekaartjes mee te nemen!
(www.zzpkrimpenerwaard.nl). 
 
Ben je nog geen lid en wil je er een volgende keer ook bij aanwezig zijn? Aanmelden kan via de website van ZZP Krimpenerwaard www.zzpkrimpenerwaard.nl .


 

Gemeente Krimpen a/d IJssel


Inkoopcoördinator Johan Baars van de gemeente Krimpen aan den IJssel geeft aan het begin van de avond uitleg over de veranderingen die zijn doorgevoerd binnen de gemeente voor wat betreft het inkoopbeleid. Hier zullen de ondernemers binnen de gemeentegrenzen meer bij betrokken gaan worden. Een belangrijke stap die ook in andere gemeenten inmiddels wordt gehandhaafd 

Noteer alvast in uw agenda:
 

16 juni a.s. van 16.00 – 18.00 uur vrijdagmiddagborrel van
ZZP Krimpenerwaard.
 
De locatie kunnen we op dit moment nog niet noemen, maar we kunnen wel zeggen dat het een zeer inspirerende locatie is en het is dus, naast de netwerkmogelijkheid, alleen al vanwege de locatie zeer de moeite waard onze borrel te bezoeken
 
Copyright © *2014* *zzpkrimpenerwaard*, All rights reserved.

Ons email adres is:
info@zzpkrimpen.nl

Bestuur;
George van der Spek
René Boot
Vivian van den IJssel
Ron Hofland
Ronald de Vos 
Monique Smit
Lydia Erlings