3e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
Van Taskforce naar Stichting
"ZZP Krimpen" is sinds kort een echte stichting! Op 10 december zijn de statuten ondertekend bij de notaris en zijn we ingeschreven bij de KvK. Links op de foto Vivian van den IJssel (secretaris) en rechts George van der Spek (voorzitter).
Ook de gemeente ziet het nut van onze stichting en de behoefte die er ligt bij de ZZP'ers. We hebben een mooie stimuleringsbijdrage van hen mogen ontvangen en ook de KvK Rotterdam heeft enkele kosten voor haar rekening genomen.


 
Social media
Inmiddels hebben we een eigen Facebook pagina aangemaakt, evenals een Twitter- en een LinkedIn account. Volg ons en we volgen terug!  Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden. Check de ikonen onderaan deze pagina en neem even een kijkje. Onze website is in de maak bij Webdesign Antum en per 1 januari in de lucht. Hij zal (heel verrassend) www.zzpkrimpen.nl gaan heten.
 
Lid worden
Je kunt je alvast aanmelden voor lidmaatschap in 2014. Je bent dan welkom op onze thema bijeenkomsten. We gaan nuttige workshops organiseren (denk aan social media, financiële aspecten, koude acquisitie plegen, verkooptechnieken), gastsprekers uitnodigen, netwerken, korte lijnen houden met de gemeente en de media. Samen staan we sterk! Jouw bedrijf komt dan natuurlijk op onze website te staan. De jaarlijkse bijdrage is € 75,-. Aanmelden kan via zzpkrimpen@kpnmail.nl
 
Openingsevent
Hier móet je natuurlijk bij zijn als ZZP’er. Op 28 januari ben je vanaf 19.00u welkom in De Tuyter. We hebben een leuk programma voor je samengesteld met 3 presentaties, waaronder de interactieve workshop "non-verbale communicatie en lichaamstaal", gegeven door Lydia Erlings. Deze start om 19.45u en duurt een uur. Of volg je liever een presentatie op financieel gebied over administratie voeren in "the cloud" en crowdfunding? George van der Spek start hiermee om 20.00u en geeft om 20.30u het stokje door aan René Boot, die je alles kan vertellen over het op de juiste manier toepassen van LinkedIn. Maak een keuze, maar doe het wel snel, want vol = vol. Neem je visitekaartjes mee en laat ons gerust weten als je deze avond wilt gebruiken om je bedrijf in “the picture” te zetten. Nee, we doen deze keer geen pitches, maar als je wilt kun je ter kennismaking wat aanbieden. Bijvoorbeeld een uur coaching, een screening voor een website, een gezichtsbehandeling, noem maar op. Een leuke reclame voor jouw bedrijf! Er valt alleen maar te winnen deze avond, dus nog meer reden om te komen!

Wij wensen jullie hele goede feestdagen toe en hopen samen met jullie van 2014 een succes te maken!
Copyright © 2013 ZZP Krimpen, All rights reserved.