10e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief

 


Jij komt toch ook?
 

2e grote Event van dit jaar!

Eind januari heeft "ZZP Krimpen" afgetrapt met een groot evenement, waarbij we veel bezoekers hebben mogen ontvangen in de grote zaal van De Tuyter. Zelfs de Krimpense politiek was daarbij aanwezig om te horen wat er zoal bij de ZZP'ers in onze gemeente speelt. Er waren diverse workshops te volgen, die druk werden bezocht.
Ook zijn we inmiddels twee vrijdagmiddagborrels verder en hebben we al een mooi aantal leden. Nieuwsgierig wie dat zijn? Check hier onze site. Natuurlijk kun je je daar gelijk aanmelden als nieuw lid! Of je aanmelden als bezoeker van ons 2e grote Event. Dinsdag 27 mei zullen we je wederom in de Grote Zaal van De Tuyter verwelkomen. We hebben een hele interessante spreker, waar we ongetwijfeld veel van zullen leren. Daarover kun je hieronder meer lezen. Aanmelden is echter wel noodzakelijk!!

 
Lezing Facebook van Ria Kaashoek  

Ons Event zal naast het netwerken, geheel in het teken staan van Facebook. We kennen het allemaal en maken er misschien allemaal persoonlijk gebruik van. Maar zakelijk? Ja, hoe doe je dat nu eigenlijk op een effectieve manier?
Ria ziet voor elk bedrijf unieke mogelijkheden voor meer exposure en naamsbekendheid. Zij heeft als passie; ondernemers succesvol maken op het gebied van Social Media en Online Marketing. Ze is een echte expert en pionier op dit gebied, want zo gaf Ria als eerste workshops Pinterest-Marketing aan ondernemers. Je maakt ter plekke ook nog kans op een Facebook Pagina check! Aanmelden 
 

 

Mexicaanse hapjes

Maria del Pilar  van Taco NL is één van onze nieuwe leden en komt uit Schoonhoven. Wij zullen dinsdag niet alleen met haar voor het eerst kunnen kennismaken, maar ook met haar Mexicaanse hapjes die zij voor ons verzorgt. Alvast een preview? Check www.taco-nl.nl


 

Wethouder

Onze voormalige wethouder Bart Prins heeft kort geleden wegens zijn pensioengerechtigde leeftijd afscheid genomen van zijn functie. Inmiddels is deze functie ingevuld door Marco Oosterwijk, die ook niet zal ontbreken op ons Event. Hij zal zich graag aan jullie voorstellen. Misschien kennen jullie hem al, want Marco was ook op ons eerst Event aanwezig. Wij willen Marco alvast van harte welkom heten!
Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.