22e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
 


Geslaagde wijnproeverij

Op 11 december was onze wijnproeverij in het proeflokaal van Wijnhuis Den Boer in Krimpen a/d Lek. De leerzame presentatie werd keurig verzorgd door Evert, één van hun medewerkers. Daarna volgde het proeven. Gebruikelijk is, dat bij proeverijen de wijnen worden uitgespuugd of niet geheel worden opgedronken. Daar was deze avond weinig van te merken! Aansluitend werden ook flessen port neergezet en andere wijnen neergezet om te kunnen proeven. Na afloop werden de nodige doosjes wijn besteld en er werd volop genetwerkt. Al met al een goede bijeenkomst.


 

Nieuw lid!

Tijdens de wijnproeverij hebben wij een nieuw lid mogen verwelkomen! Ilja Porsius is Travel Counsellor in Lekkerkerk en zij verzorgt compleet op maat gemaakte reizen. Binnenkort zal zij op onze website vermeld staan.
 

Workshops 2015
We zijn al druk bezig met het invullen van de agenda voor 2015. Diverse leden hebben al eens bij ons aangegeven dat zij zelf ook best een workshop zouden willen verzorgen. Deze zijn altijd erg in trek en worden goed bezocht. Voel jij daar wel voor en heb je een goed onderwerp? Laat het ons weten, dan kunnen wij zien of het past in ons programma. 
 

Ondernemersoverleg gemeente
Inmiddels wordt ZZP Krimpen ook door de gemeente als een serieuze partij gezien en worden wij uitgenodigd om samen met de OKK aan tafel met de wethouder de belangen van onze ondernemers te bespreken. Laat ons vooral weten waar jij tegenaan loopt, als je denkt dat wij daar met de gemeente over kunnen spreken. Het moge natuurlijk duidelijk zijn, dat dit meerdere belangen moet dienen en niet alleen persoonlijke.
 

Eerste event 2015
Noteer alvast 27 januari in je agenda. Dit wordt een netwerkavond waarbij we 3 of 4 workshops willen aanbieden voor en door leden. Inmiddels zijn al 2 workshops ingevuld, maar daar willen we graag nog een aanvulling op. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten, binnenkort volgt hierover meer. Aanmelden kan alvast via de site.
 

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen!!

Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.