30e Uitgave "ZZP Krimpenerwaard" nieuwsbrief
 


Animo groot voor netwerkontbijt Afgelopen dinsdag 14 april organiseerde ZZP Krimpenerwaard een netwerkontbijt in Sportcafé De Boog in Krimpen aan den IJssel. De eerste bijeenkomst onder onze nieuwe naam (voorheen natuurlijk ZZP Krimpen) en ook voor het eerst in de vorm van een ontbijt. Het was gissen naar voldoende animo, maar de opkomst was boven verwachting. Wethouders Marco Oosterwijk en Gerrit Boudesteijn schoven ook aan om een broodje mee te happen. 
  
Tussen de croissants, broodjes en koffie door, heeft Robert Barth van RB Financiële Diensten ons voorlichting geven op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ZZP’ers. Wil je daar nog eens rustig met hem over napraten om te zien hoe jouw mogelijkheden hierin zijn, dan kun je zijn gegevens natuurlijk via onze ledenlijst achterhalen.
 
Ben je nog geen lid en wil je er een volgende keer ook bij aanwezig zijn? Aanmelden kan via de website van ZZP Krimpenerwaard www.zzpkrimpenerwaard.nl .


Ons volgende evenement vindt plaats op 26 mei, noteer deze datum alvast in je agenda! Meer hierover vind je binnenkort op onze site.


===================================================================


Maak een proefrit met duurzame en innovatieve vervoersmiddelen
 
Bent u als ondernemer op zoek naar een elektrische fiets of een duurzame scooter of auto? Kom dan aankomende zaterdag 18 april naar het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel en maak een proefrit. Van 10.00 tot 15.00 organiseert de gemeente samen met lokale ondernemers een Opstapdag voor duurzame en innovatieve vervoersmiddelen. Zo heeft u gelijk allerlei merken bij elkaar en kunt u zelf ervaren wat bij u past. Ook kunt u informatie inwinnen over het plaatsen van een oplaadpaal voor een elektrische auto in de openbare ruimte.
 
Duurzaam en innovatief
U kunt in de Volkswagen Upp stappen en ervaren hoe de auto zelf afremt in noodsituaties. Heeft u moeite met inparkeren? Laat de auto voor u het werk doen en ervaar hoe het werkt om de auto zelfstandig in te laten parkeren. Als u met de auto bent kunt u gelijk even uw banden op de juiste
spanning laten brengen. Dat is goed voor uw veiligheid en uw portemonnee.
 
Waarom is dit voor u interessant?
Het gebruik van duurzame vervoersmiddelen draagt bij aan de verbetering van de leefomgeving, een duurzaam imago en kan bijdragen aan een besparing op uw vervoerskosten.

 

 


 


 

Copyright © *2014* *zzpkrimpenerwaard*, All rights reserved.

Ons email adres is:
info@zzpkrimpen.nl

Bestuur;
George van der Spek
René Boot
Vivian van den IJssel
Ron Hofland
Ronald de Vos 
Monique Smit
Lydia Erlings