44e Uitgave "ZZP Krimpenerwaard" nieuwsbrief
 


Kom je ook je kerstpakket halen?

 

Het laatste evenement van dit jaar sluiten we af met een kerstontbijt. Goed om elkaar aan het eind van het jaar nog even te spreken over het voorbije jaar met al zijn kansen, mogelijkheden en successtory's. Maar ook niet-succesvolle verhalen gaan over tafel. Hoe ga je hiermee om? Maar vooral, wat kunnen wij daarin voor jou betekenen?

Deze dag ga je overigens niet met lege handen naar huis. Als ZZP'er krijg je niet meer standaard een kerstpakket zoals bij een werkgever en daar brengen we verandering in. Lees de voorwaarden op onze site.

Fred Bennink van eFBé beveiliging vertelt ons over o.a. brandbeveiliging (handig voor deze feestmaand) en fotograaf Bill de Kimpe die ons het belang van een goede profielfoto komt uitleggen.

 Voor wie toegankelijk? Voor zowel leden (gratis) als niet-leden (€ 10,-). Niet-leden zijn éénmalig welkom om te komen kennismaken. Als je op deze dag lid wordt, dan is het ontbijt alsnog gratis voor je.

Aanmelden is zeker aan te raden (anders wordt er niet op je gerekend met het ontbijt).

Graag tot vrijdag 11 december bij De Drie Maenen, Abelenlaan 1 in Ouderkerk a/d IJssel van 08:00 - 10:00uur

====================================================================

Terugblik Tribes Tower

 Afgelopen maandag kwam Peter Bonthuis zijn verhaal doen over zijn gehele carrière in de topsport. Een aantal aanwezigen hebben zijn boek "Topsport Intriges" ter plekke aangeschaft, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan ZZP Capelle en ZZP Krimpenerwaard.

Dit evenement is door beide partijen georganiseerd om hun leden met elkaar te laten kennismaken, evenals met de locatie Tribes, waar het evenement plaatsvond. Tribes is een onlangs geopend kantoor met een "flex office concept" in businesspark Rivium http://www.tribes.nl/location_capelle.html
 


=====================================================================

Succesvol ZZP-en

De Kamer van Koophandel organiseert op dinsdag 15 december een ZZP event in Den Bosch. Voor meer info zie;
http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/succesvol-zzp-en-het-zzp-event-van-de-kvk/?alias=zzpevent 


 


 


 

Copyright © *2014* *zzpkrimpenerwaard*, All rights reserved.

Ons email adres is:
info@zzpkrimpenerwaard.nl

Bestuur;
George van der Spek
René Boot
Vivian van den IJssel
Ron Hofland
Ronald de Vos 
Monique Smit
Lydia Erlings