2e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
Van Taskforce naar Stichting
De Taskforce “ZZP’ers in Beeld” uit Krimpen aan den IJssel, die zo’n 2 jaar geleden is ontstaan uit een samenwerking tussen de Kamer van Koophandel Rotterdam en de gemeente Krimpen aan den IJssel,  gaat nu een heuse stichting oprichten.
“ZZP Krimpen” zal per 1 januari 2014 officieel van start gaan. Na ons laatste netwerkevenement van 18 juni moest het er nu echt van komen. De uitkomsten van de enquête die avond
,
gaven duidelijk weer dat er behoefte is bij de Krimpense ZZP’ers om zich te verenigen. Samen sta je immers sterk. We kunnen zóveel voor elkaar betekenen. Als ZZP’er moet je een eigen bedrijf staande weten te houden. Van boekhouding tot marketing, overal moet je in thuis zijn. Je website up-to-date houden, gebruikmaken van sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, gereden kilometers noteren, BTW aangiften tijdig indienen, acquisitie plegen, netwerken. Je komt bijna niet meer aan werken toe, zo druk heb je het met allerhande zaken die voor een bedrijfsvoering essentieel zijn.  Bij elkaar kunnen we echter voor heel veel informatie terecht. We hebben immers een professioneel bedrijf neer te zetten, of je nu net begint of al 5 jaar bezig bent. De komst van een stichting zal daarop gebaseerd zijn. Netwerken, kennisdeling en opdrachten zien te verkrijgen zijn toch wel de speerpunten. Maandelijks willen wij elkaar treffen, hetzij via een ontbijtsessie, hetzij een vrijdagmiddagborrel of een informatieve avond. We krijgen een eigen website en leden kunnen zich hier profileren. Het streven is om een mooi samenwerkingsverband aan te gaan met de Ondernemerskring Krimpen (OKK) en de gemeente Krimpen aan den IJssel. De Krimpense ZZP’er moet goed op de kaart gezet worden en misschien voorbarig, maar we willen dit breder gaan trekken richting de gehele Krimpenerwaard. Lidmaatschap kost € 75,- op jaarbasis. Voor aanmelden en/of meer informatie kun je mailen naar zzpkrimpen@kpnmail.nl
 
ZZP Event 28-01-14

Zet het alvast in je agenda, want hier móet je bij zijn!!
Het vierde evenement voor de Krimpense ZZP’ers, maar de eerste officiële bijeenkomst o.l.v. stichting “ZZP Krimpen”.
Het voorlopige programma; Vanaf 19.00u heten wij je welkom in De Tuyter.  Die avond worden er 3 presentaties gegeven, waaronder een interactieve workshop “Non-verbale communicatie en lichaamstaal”, gegeven door Lydia Erlings. Deze start om 19.30u en duurt een uur. Of volg je liever een presentatie over financiële aspecten door George van der Spek? Deze start eveneens om 19.30u en wordt om 20.00u gevolgd door een presentatie over het gebruik van LinkedIn door René Boot. Kom je langs en wil je een workshop volgen? Geef dit direct door via zzpkrimpen@kpnmail.nl, want vol=vol. Gedurende de hele avond is er natuurlijk ook gelegenheid tot netwerken. Binnenkort meer hierover.
ZZP Krimpen website
Wij krijgen een eigen website! Ivor Koen van Webdesign Antum gaat deze voor ons verzorgen. Vóór 1 januari is deze in de lucht en hopen we jullie als ZZP'er daar op terug te kunnen vinden.
Copyright © 2013 ZZP Krimpen, All rights reserved.