25e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
 


Leerzame bijeenkomst

Op 27 januari hadden we 2 workshops op ons programma staan. Twee van onze eigen leden, hebben ons van leerzame en bruikbare info voorzien. Lars Maat vertelde over SEO en zo goed mogelijk gevonden worden op Google. Ies Biemond leerde ons meer over contracten en algemene voorwaarden. In de pauze werd een marketing boekje verloot door Ingrid Verbakel. Zeer verheugd over de enthousiaste reacties na afloop!


 

9 Nieuwe leden!

We hebben de afgelopen weken maar liefst 9 nieuwe leden mogen verwelkomen! Dit zijn Monique Müller-Vonk, Jacqueline Veltman, Ingrid Bakker, Rob Kruijf, Renate Trouwborst, Eveline Boender, Ruben de Jong, Lennard Burggraaf en Bert Lijster. Daarmee is de teller op 69 komen te staan. Binnenkort staan zij op de site vermeld en kun je zien wie zij zijn en wat zij doen. Welkom nieuwe leden!
 

Oproep!
Het bestuur is altijd erg druk met vele werkzaamheden en zou graag wat onder-steuning gebruiken. Wij gaan commissies vormen. Te denken valt dan aan PR & communicatie, Marketing, Website beheer en Organisatie van evenementen. Net als de werkzaamheden van het bestuur, zullen ook de commissieleden op vrijwillige basis hun hulp bieden. Natuurlijk levert het je mooie contacten op! Laat het ons weten als je ervoor voelt via info@zzpkrimpen.nl
 

Ondernemersoverleg gemeente
ZZP Krimpen overlegt 6 x per jaar samen met de OKK en de gemeente over allerhande zaken die van toepassing zijn op het bedrijfsleven hier in Krimpen. Op 26 januari heeft dat voor het eerst dit jaar weer plaatsgevonden. De notulen hiervan vind je binnenkort terug op onze site www.zzpkrimpen.nl. Wat daarin nog niet is terug te lezen, is dat de Algerabrug nog maar 1x (i.p.v. 2x) per uur open zal gaan voor recreatievaart en om 15.20u de laatste opening is van de Algerabrug voordat de spits aanvangt. Meer hierover vind je terug op website gemeente Krimpen a/d IJssel


 

Vrijdagmiddagborrel 6 maart
Noteer alvast in je agenda dat je van 16.00-18.00u welkom bent in sportkantine De Boog. Natuurlijk gaan we netwerken, maar we hebben ook een interessant item; Pensioenen!      ZZP Nederland komt ons hierover vertellen. Aanmelden kan alvast via de site. (Gratis voor leden. Niet leden betalen € 15,-)
 


 
Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.