14e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief

 


BEDRIJFSRUIMTEN VOOR ZZP'ERS?!

We hebben het er al vaker over gehad en er al diverse enquêtes over gestuurd. De behoefte is groot onder ZZP'ers naar betaalbare werkruimten. Capelle heeft het Ondernemershuis. Krimpen heeft dit (nog) niet, maar daar gaat wat ons betreft verandering in komen!  Stel je voor; kleine kantoorruimten, een vergaderplek, faciliteiten zoals een keuken en kantoorbenodigdheden die gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Eindelijk je klant of leverancier eens professioneel ontvangen i.p.v. thuis aan de keukentafel. Kortlopende contracten. Met je collega ZZP'er, op welk vakgebied dan ook, kunnen sparren, samenwerken. In de trainingsruimte worden workshops gegeven. ZZP Krimpen zal er zijn vaste borrels kunnen houden..... Nieuwsgierig geworden? Kom dan woensdag 16 juli naar de borrel op Veld en Beemd 25 in Krimpen a/d IJssel waar tot voor kort Qua Wonen gehuisvest was. Zowel voor leden als niet-leden toegankelijk. Immers; samen bereiken we meer! De borrel vindt plaats tussen 18.30-20.00u, welke overigens door Qua Wonen gesponsord wordt. We willen graag weten wie er komt, dus meld je vooraf hier aan. Tot woensdag!!

  

Geslaagde vrijdagmiddagborrel

De borrel van 27 juni is absoluut geslaagd te noemen. Een mooie opkomst, lekkere hapjes (verzorgd door Maria del Pilar van TacoNL), een leerzame presentatie van Justin van der Raaf van Frogger, mooi weer zodat we op het terras hebben vertoefd en de in de presentatie geleerde technieken direct in de praktijk konden brengen.
Samen bereiken we meer!
 

Vakantie

In augustus hebben we i.v.m. vakantie geen activiteiten. De borrel van 16 juli zal voorlopig de laatste zijn. Des te meer reden om te komen om nog even je collega ZZP'ers te zien en te spreken. 
 

Nieuwe leden!

Sinds de laatste nieuwsbrief hebben we 10 nieuwe leden kunnen vermelden. Helaas is daarin een spelfout ontstaan. Frits Talis moet Frits Kalis zijn. Inmiddels zijn de nieuwe leden op onze site www.zzpkrimpen.nl terug te vinden. Zo ook Carla Collignon van Collignon Concept & Begeleiding, welke wij op de vrijdagmiddagborrel van 27 juni hebben mogen ontmoeten. Welkom Carla! Hiermee staat de teller op 54 leden!

30 September 3e Event!

We organiseren samen met de OKK (Ondernemerskring Krimpen) en de Rabobank een evenement. Het is nog vroeg, maar zet hem alvast in je agenda, want hier MOET je natuurlijk bij zijn! Het draaiboek wordt nog gemaakt, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten; de Rabobank zorgt voor een spreker, de econoom Tim Legierse. Binnenkort hierover meer te lezen op onze site. Om hier bij aanwezig te kunnen zijn, is lidmaatschap verplicht. Sowieso een goed idee, maar des te meer reden om je nu op te geven. Het lidmaatschap vanaf 1 juli bedraagt overigens nog slechts € 50,- voor de rest van dit jaar.
Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.