Eerste uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
Terugblik “ZZP Krimpen” netwerkevent
Op 18 juni was de 3e netwerkbijeenkomst voor Krimpense ZZP’ers, ditmaal bij Golfbaan Crimpener-hout. De organisatie was in handen van de “Taskforce ZZP Krimpen” en werd gesponsord door KvK Rotterdam en de gemeente Krimpen aan den IJssel. De liefhebbers liepen een 9-holes baan op deze zonovergoten dag. Voor degenen die wel eens kennis wilden maken met de golfsport, was er een clinic georganiseerd. Enkele enthousiastelingen hebben zelfs vervolgafspraken gemaakt om gezamenlijk een balletje te gaan slaan. Wellicht komen hier weer mooie samenwerkingsverbanden uit. Dat is natuurlijk ook altijd één van de doelstellingen van netwerken nietwaar?

Na enkele enthousiaste pitches in de zaal, volgde een presentatie van ZZPro. Dit is een succesvolle stichting die is opgericht in Hillegersberg-Schiebroek voor en door ZZP’ers uit deze deelgemeenten. Om te peilen of dit ook wenselijk is in Krimpen aan den IJssel, werd dit middels een enquête gemeten. Dat er duidelijk meer behoefte is aan een dergelijk initiatief is meer dan duidelijk geworden. Slechts 6 stemmen tegen, de rest dus voor. Er komt dus een stichting, vereniging of coöperatie. Welke vorm ons het best past zal binnenkort duidelijk worden, wij gaan er mee aan de slag en houden jullie op de hoogte! 

 

Nieuwe Taskforce leden

Tijdens bovengenoemde netwerk bijeenkomst werd gerekruteerd voor nieuwe Taskforce leden. Zeker met de komst van een stichting o.i.d., is het noodzaak dat er meer mankracht komt. We hebben ontzettend veel plannen en om werkelijk wat te gaan betekenen voor de ZZP’ers in Krimpen, moeten de handen uit de mouwen. Er heeft zich een mooi aantal ondernemers gemeld en daar zullen wij binnenkort mee om de tafel gaan, wie welke taak tot zich wil nemen. Een ieder werkt uiteraard op vrijwillige basis. In de volgende nieuwsbrief zullen wij de complete Taskforce aan jullie voorstellen.

OPROEP

Met de komst van een stichting o.i.d. is veel voorbereidend werk gemoeid. Wij zijn dringend op zoek naar iemand die hiervoor een website kan maken. Hier is nog geen budget voor, maar er moet natuurlijk wel een professionele website komen. Deze willen we uiteraard z.s.m. gaan lanceren. (Dit kan tevens een mooie manier zijn om je werk te tonen aan alle Krimpense ZZP’ers!!)
Alle leden zullen hier o.a. op te zien zijn met hun bedrijfsomschrijving en bijbehorende foto. Alle activiteiten die we organiseren horen daar natuurlijk ook bij en een soort van “marktplaats” voor zakelijke opdrachten. Neem ook maar eens een kijkje op www.zzpro.nl. Dit is  een mooie leidraad  voor wat we voor ogen hebben. Neem contact met ons op als je hier je medewerking aan wilt verlenen.
Copyright © 2013 ZZP Krimpen, All rights reserved.