26e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief
 

 

Informatieborrel op vrijdag 6 maart!


Ben je er aanstaande vrijdag ook bij? Kom borrelen, netwerken en kom te weten of je wat aan je pensioen wilt gaan doen. Stichting ZZP Nederland komt op onze uitnodiging om te vertellen over het ZZP Pensioen.
 

 • Vanaf 1 januari 2015 kunnen zelfstandigen meedoen aan het ZZP Pensioen. Stichting ZZP Nederland heeft samen met Zelfstandigen Bouw, FNV Zelfstandigen en het Platform Zelfstandige Ondernemers de Stichting ZZP Pensioen opgericht om een betrouwbare regeling voor en door zzp'ers in het leven te roepen.

  Het ZZP Pensioen is op vrijwillige basis en is van, voor en door zelfstandigen. Dit is dus een regeling waarbij u zelf beslist of u pensioen opbouwt en hoeveel u opbouwt. En dat tegen lage kosten met de voordelen van collectieve vermogensopbouw. Voor alle duidelijkheid: dit is geen pensioenfonds en geen pensioenverzekering. Het geld dat u inlegt is en blijft uitsluitend van uzelf.

 • Welke voordelen heeft pensioen opbouwen voor jou? Hoe werkt het? Heb je al wat lopen? Het omzetten naar het ZZP Pensioen is niet moeilijk.

  Waarom een informatieavond over ZZP Pensioen?

  Als je er al langer over denkt om iets aan je pensioen te doen, wil je wellicht meer weten over het ZZP Pensioen. Past deze oplossing bij jou? En mogelijk heb je ervan gehoord en heb je vragen. Ook als je nog onbekend bent met pensioen ben je natuurlijk van harte welkom.


  Je kunt;

 • gratis deelnemen als je lid bent
 • gratis deelnemen als je voor de eerste maal komt kennismaken met ZZP-Krimpen
 • voor slechts € 15,- deelnemen aan deze avond als je geen lid bent
   

Geef je wel op, want we weten graag wie er komt. Dat kan via de site www.zzpkrimpen.nl waarop het complete programma staat vermeld.


 


 


 

Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.

Ons email adres is:
info@zzpkrimpen.nl

Bestuur;
George van der Spek
René Boot
Vivian van den IJssel
Ron Hofland
Ronald de Vos 
Monique Smit
Lydia Erlings