18e Uitgave "ZZP Krimpen" nieuwsbrief

 


Wààààààt???? Geen vrijdagmiddagborrel??

Het is ongelooflijk maar waar. Deze keer houden we een donderdagmiddagborrel! En wel op 13 november van 16.00 - 18.00u. We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten. Inmiddels zijn we ook weer wat nieuwe leden rijker. Kom elkaar ontmoeten op de locatie van het voormalige Qua Wonen kantoor op de Veld en Beemd 25 in Krimpen aan den IJssel. Op 16 juli zijn geïnteresseerden onder jullie in een (flexibele) werkplek hier al geweest. We willen nu voor een tweede maal gaan om degenen die toen niet aanwezig konden zijn nogmaals kans te bieden de locatie te bekijken. Ben je al eerder geweest? Kom zeker weer even langs om e.e.a. verder uit te diepen en je stem te laten horen. De boel verdient een make-over voordat we er betrekking willen nemen, nietwaar? Heb je geen interesse in een werkplek en wil je gewoon komen netwerken? Ook dan ben je van harte welkom, al is het maar voor de American Pancakes die we zullen serveren! Meld je hier even aan. 

Nieuwe leden

Gelukkig weten ook nieuwe leden ons te vinden. We zijn natuurlijk niks zonder elkaar, hebben elkaar hard genoeg nodig om te sparren, samen te werken, opdrachten uit te wisselen etc. De volgende leden hebben wij onlangs mogen verwelkomen; Jodi van Dam, Ria Vingerling, Henk Laverman, Anita van Ast, Sander van der Ploeg, Stephan Dorst, Rik Boertjes en Riekje Wiersma. Wil je meer van hen weten? Check www.zzpkrimpen.nl Hiermee is de teller op 62 leden komen te staan en kunnen we als stichting meer gaan organiseren voor onze leden, wat we ook zeker gaan doen de komende tijd. Houd de website en je mail in de gaten. Immers; Samen bereiken we meer!
 

'Gezamenlijk event            ZZP-Krimpen en OKK een mooi succes!'

Op 30 september hebben ZZP Krimpen en OndernemersKring Krimpen (OKK) voor het eerst de handen ineen geslagen en gezamenlijk een event georganiseerd.

Wethouder Marco Oosterwijk sprak enthousiast over deze samenwerking en past volgens hem volledig in het beleid van de gemeente ‘verbinding en samenwerking maakt sterker’.

Aansluitend sprak gastspreker en econoom Tim Legierse, gesponsord door Rabobank Krimpenerwaard, over de wereld- en Nederlandse economie. Hij vertelde over de gevolgen van diverse problemen die er nationaal en internationaal spelen en de impact hiervan op o.a. de huizenmarkt, werkgelegenheid en onze economie.

Na afloop kon iedereen de diverse bedrijvenstands bezoeken en elkaar eens (beter) leren kennen en netwerken.

We zijn in onze opzet geslaagd om op een laagdrempelige manier de lokale ondernemers en ZZP'ers met elkaar in gesprek te laten gaan. Wij kijken terug op een succesvolle avond!

Nieuwsgierig geworden en wil jij hier voortaan ook bij zijn? Meld je dan aan als lid via onze website: http://www.zzpkrimpen.nl/lid-worden/

Als je je nu nog aanmeldt, dan maak je meteen gebruik van onze actie. Je betaalt dan € 75,- lidmaatschap voor 2014 én 2015!


 


 

Copyright © *2014* *zzpkrimpen*, All rights reserved.