Copy

Nyhedsbreve fra DETT - Foreningen af Danske EFT & TFT terapeuter

View this email in your browser

Kære <<Fornavn>>

 Kære Alle!

 Efteråret er godt på vej mod sin afslutning, og vinteren med julemåneden nærmer sig med hastige skridt. Efteråret er altid en smuk tid med et stort farvespekter. Bladene falder af og giver plads til, at der kan komme nye til næste år. Det er på samme måde med tanker og følelser. Husk på, at hver gang én dør lukkes, så åbnes en ny.

 

Indhold i dette nyhedsbrev

  • Supervision 2015
  • Erhvervsansvarsforsikring
  •  Badge til medlemmernes egne hjemmesider
  •  Nyt fra webmaster DETT’s hjemmeside
  •  Boganmeldelse
  • Facebook kampagne
     

Supervision 2015

I forbindelse med supervisionen i år lancerede vi to kurser i tilslutning til supervisionen. Vi ville rigtig gerne have haft flere deltagere, men dem, der var, var yderst tilfredse med de to kurser. Fra bestyrelsens side vil vi rigtig gerne have feedback fra medlemmerne på, om det ville en god ide fremadrettet at afholde kurser, eller måske kun ét kursus i forbindelse med den årlige supervision.

Vi vil også gerne modtage input fra jer ang. evt. nye kurser, som måtte have jeres interesse. Mail gerne til formand@dett.dk, og så vil vi i bestyrelsen se, om vi kan efterkomme jeres ønsker.

Som altid er det dejligt at møde kolleger, nye som gamle på supervisionen. Først fik vi en god indføring i Bevidsthedsmedicin af Moorggan Gersdorff. Lørdag aften en introduktion til Bachs Blomstermedicin, efterfulgt af en rigtig hyggelig spille-/legeaften med underholdning af Jytte Abildstrøm med alle som aktive deltagere. Søndag havde vi en fuld demobehandling fra Lars Mygind og efterfølgende refleksioner hertil.


Erhvervsansvarsforsikring
Husk, det er altid muligt for medlemmer til at tilmelde sig den nye erhvervsansvarsforsikring gennem LNS, som DETT via sit medlemskab af LNS har indgået en aftale hos HDI Gerling via forsikringsmæglerfirmaet DFM ApS.

Husk medlemskab hos DETT giver bl.a. godkendte medlemmer af DETT adgang til at tegne denne gruppeforsikring. Prisen er 600 kr. pr. år.

Tilmelding sker på www.gladeklienter.dk med kontaktoplysninger, og hvornår forsikringen skal gælde fra. Faktura kan udskrives direkte ved tilmelding. Når DETT har bekræftet via mail, at du er et fagligt godkendt medlem (og har betalt kontingent til DETT), får du en mail, der tillader dig at udskrive dit forsikringscertifikat, så snart du særskilt har betalt for forsikringen. Tilmelding til PBS er et krav. Derved sikres, at forsikringen altid er betalt, og det administrative arbejde herved minimeres.

 

Badge til medlemmernes egne hjemmesider
Som noget nyt vil det være muligt at linke fra jeres egne hjemmesider til DETT’s hjemmeside med det nye badge, der er et kvalitetsstempel for jer på, at I er medlem af Danmarks eneste forening for EFT- & TFT terapeuter. Badge mailes sammen med december nyhedsbrevet, og har I brug for hjælp til indsætning af det, så vil vores webmaster, Thomas være behjælpelig med dette. Det er blot at skrive til vores webmaster Thomas på webmaster@dett.dk

Fra bestyrelsens side håber vi, at I vil tage rigtig godt imod dette badge og gøre brug af det til at linke med DETT’s hjemmeside.
 

Nyt fra webmasteren
Det er tydeligt at mærke at efteråret er kommet, og dette i kraft af, at der er stigning i antallet af besøgende på hjemmesiden. Det er dog ikke kun stigning af besøgende, men også på den tid der bruges på hjemmesiden. Antallet af sider der kigges på er ligeledes forbedret. Der har i snit de sidste 3 mdr være lige omkring 600 besøgende om måneden, som hver i sær har brugt 7.56 minut. Antallet af sider der kigges pr besøg er steget fra ca 8 til 21 hvilket er en ganske fin stigning. Af søgninger fremgår det at både tankefelt og terapeuter samt depression/ stress er gengangere.
Der arbejdes på højtryk med at få de sidste ændringer på forslagene til de nye design og forventer at de er klar til når december nyhedsbrevet er klar, så i har hele juleferien til at kigge på forslagene og komme med kommentar eller konstruktiv kritik.

Boganmeldelse

 
Den norske læge Audun Myskja er udkommet med en ny bog: Helbred dig selv – styrk din egen modstandskraft.

Audun Myskja har haft en drøm om at skrive en bog med denne titel igennem mere end 40 år, lige fra han første gang læste Heal Thyself af den engelske Dr. Edward Bach (1930/1996). Bach grundlagde systemet med Bachs Blomsterremedier, baseret på, at man kan helbrede sig selv.

Lige siden Myskja stiftede bekendtskab med Dr. Bach og dennes tanker, har Myskja koncentreret sig om, hvordan man kan få fat i vores indre helbreder. Og på denne lange rejse har Myskja fået fyldt sin viden op med en stor ’skattekasse’ fra mange forskellige behandlingsformer, som han deler ud af i denne bog. Rigeligt illustreret og forklaret med teknikker og øvelser.

Et helt afsnit i bogen er tilegnet EFT/TFT, ligesom Myskja bl.a. nævner Energimedicin, PEAT og flere andre behandlingsformer. Alt i alt en spændende bog af læse og blive klog på. Myskja har også skrevet flere bøger tidligere, og han er en kendt foredragsholder i Norge, samtidig med at han har hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv og helbred med sine metoder og holistiske livssyn.

 Jeg kan varmt anbefale bogen.
 

Facebook kampagne

Først på det nye år vil vi igen lancere en Facebook kampagne. Nærmere følger i næste nyhedsbrev.

Jeg ønsker alle et rigtigt godt senefterår og en god julemåned uden alt for megen stress og jag. Husk i denne forbindelse at pleje jeres gode tanker og at give slip på de mindre gode tanker.

Kærlig hilsen

Birthe Witt

Formand for DETT

 

Copyright © 2015 DETT.dk - Foreningen af Danske Eft & TFT terapeuter, All rights reserved.