Copy
GOC nieuwsbrief september 2016
Bekijk dit bericht in uw browser

Groeien in de sector


De Nederlandse markt is aan het groeien. Uit onderzoek blijkt dat onze branche ook groeit na een lange periode waar dat heel anders was. Natuurlijk blijven de uitdagingen voor elk bedrijf bestaan, maar met een positief vooruitzicht kan de toekomst een stuk mooier worden.

In deze nieuwsbrief leest u hoe wij u kunnen helpen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan.
Standaardisatie en optimalisatie zijn tenslotte niet meer weg te denken uit het moderne bedrijf. Investeren in mensen die hier dagelijks mee bezig zijn, lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Groeien in de sector daar maken we ons hard voor!

Procesoperator


In een tijd dat alles nog sneller, efficiënter en beter moet, is procesoptimalisatie niet meer weg te denken uit het moderne grafimedia bedrijf. Een zaak die ons dagelijks bezig houdt en die binnen het gehele bedrijf moet leven. Zo ook in de productie. Hoe krijgt u uw medewerkers proactief in het meedenken over procesverbetering? Lees hier meer.

Wij gaan van start in Veenendaal!
Flexo rotatie: maandag 18 oktober 2016
Procesoperator stansen: vrijdag 11 november 2016
Procesoperator vouwplakken: vrijdag 11 november 2016
Procesoperator offsetdrukken - vellen: vrijdag 25 november 2016
Procesoperator offsetdrukken - rotatie: vrijdag 25 november 2016
 

Training on the job


Loopt u tijdens de dagelijkse werkzaamheden ook regelmatig tegen uitdagingen op de werkvloer aan? GOC heeft prepress, press en afterpress specialisten in huis om u hier verder mee te helpen. Iemand die over de schouders meekijkt en uw medewerkers van praktische tips voorziet en traint. Specialisten met een focus op talentontwikkeling om uw proces te verbeteren. 

Door subsidiemogelijkheden, die enkel nog gelden in 2016, kunt u al een GOC specialist inzetten vanaf € 455,- per dag (bij minimaal 2 dagen training).
Creëer groei bij uw medewerkers!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze binnendienst via 0318 - 53 91 29 of binnendienst@goc.nl.

ErVaringsProfiel


Een ervaringsprofiel (EVP) is een ideaal instrument voor zowel werkgever als werknemer. Het maakt inzichtelijk over welke kennis, ervaring en competenties medewerkers beschikken en geeft aan binnen welke gebieden zij zich nog (beter) kunnen ontwikkelen. Werkgevers kunnen zo de kennis en vaardigheden van werknemers gerichter inzetten binnen het bedrijf. Werknemers krijgen met het EVP meer inzicht in hun eigen kunnen en de mogelijkheden op het gebied van loopbaan en ontwikkeling.
Lees ervaringsverhalen en het 8-stappenplan in onze EVP brochure.

Meer informatie over het inzetten van een EVP- traject? Neem dan contact met ons op via 0318 - 53 91 29 of via binnendienst@goc.nl.

Ordermanager wordt
multimedia - adviseur


Drukwerk is niet dood, maar de volumes en marges staan onder druk.
Daarom gooide drukkerij Weevers vorig jaar het roer om. De ordermanagers worden er omgeschoold tot multimedia-adviseurs die ook meedenken over een nieuwe website, vindbaarheid in Google en social mediacampagnes.
"Het voelt een beetje alsof je een viool in handen krijgt, maar tegelijkertijd ook nog noten moet leren lezen. "

De cursus Crossmedia adviseur start op woensdag 26 oktober 2016 in Veenendaal. Op onze website vindt u meer informatie en het inschrijfformulier.

Export door drukkerijen neemt flink toe


De omzetgroei van 1,3% van drukkerijen in 2016 is tot nu toe opmerkelijk te noemen. In het tweede kwartaal groeide zelfs voor het eerst sinds eind 2007 de binnenlandse omzet weer. De totale productie zal dit jaar toenemen. Ondanks een overcapaciteit aan drukpersen en grote prijsdruk, zien we toch positieve signalen terug in de sector. Zo is het ondernemersvertrouwen al vier kwartalen op rij positief en er is ook sprake van een dalende trend in het aantal faillissementen. Dit valt terug te lezen in de branche update – drukkerijen van de ABN AMRO. De gehele update kunt u hier lezen.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 29
Copyright © 2016 GOC, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief.

verwijder mij van deze lijst