Copy

Den offentlige leders løn må i spil: Business casen skal have konsekvenser

Kun de færreste topledere er afhængige af, om de it-projekter, som de har ansvaret for, reelt ender med succes eller ej. Et godt eksempel er EFI-skandalen, hvor topfolk i SKAT blev belønnet med personlige bonusser for at sætte EFI i drift, selv om direktionen tilsyneladende vidste, at systemet var fejlbehæftet. 
Artiklen bringes i samarbejde med Samfundsdesign.dk

Er du klar til EU's nye persondataforordning?

Det gælder om at være parat til at håndtere de økonomiske aspekter af EU's nye persondataforordning, når den træder i kraft til maj næste år. Få inspiration fra konsulentfirmaet 1stroke til at udarbejde en business case for din virksomheds compliance på Computerworlds event "Bliv klar til EU's persondataforordning". Konferencen bliver afholdt d. 1. marts i København og d. 8. marts i Århus. Tilmeld dig i dag, og se programmet, som også byder på oplæg fra Plesner, Lego, Danfoss og Datatilsynet.

Virksomheder glemmer gevinstrealisering i deres it-projekter
Få hjælp til at træffe kvalificerede og velovervejede forretningsmæssige beslutninger med business casen som dit styringsværktøj. Konsulentfirmaet 1stroke, som står bag businesscase.dk, tilbyder en lang række kurser til brug for dig som leder eller medarbejder.
Se 1stroke's kursustilbud her!
Copyright © 2016 businesscase.dk, all rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig businesscase.dk's nyhedsbrev. Formålet med businesscase.dk er at blive Danmarks største opslagsværk over business cases og gevinstrealisering.
Hvis du har spørgsmål til udarbejdelsen af business cases, er du velkommen til at kontakte konsulentfirmaet 1stroke, som står bag businesscase.dk.
1stroke har til huse på Gammel Kongevej 1 i København og kan kontaktes på tlf.: +45 8851 0222 samt mail: info@1stroke.dk  
Mange hilsner fra teamet hos businesscase.dk og 1stroke

Want to change how you receive these emails?
Update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
businesscase.dk · Puggaardsgade 3, st.tv · København V 1573 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp