Copy

Er du klar til maj 2018?

Når Persondataforordningen træder i kraft maj 2018, skal du som virksomhed kunne dokumentere, hvordan din virksomhed registrerer og omgår personfølsomme oplysninger. Få hjælp til processen.  
Jimmy Kevin Pedersen, Seniorrådgiver og Ass. Partner i 1stroke, siger i et interview til itSMF (the IT Service Management Forum, Denmark), at Service Manageren får en udtalt rolle i IT organisationerne. Læs mere her.

Ny cybervaluta reducerer din valutakursrisiko

Jesper Toft, der står bag 118.dk og Edbpriser.dk, har lanceret en ny cybervaluta, GCU, der er kommet til veje med konsulentbistand fra 1stroke. Global Currency Unit (GCU) reducerer volatiliteten i valutakurs-bevægelserne kraftigt og spås at kunne revolutionere betalinger på tværs af landegrænser. Denne løsning vil være en god business case for de virksomheder, som handler med udlandet. Læs mere her.

Se 1strokes kursustilbud
Vi tilbyder åbne kurser med vores samarbejdspartnere; få hjælp til at udarbejde en business case og realisere gevinsterne, eller bliv klædt på til LEAN ledelse og Digital Governance.
Business case undersøgelse 2017
Lige nu finpudser vi årets temaer og forventer at være klar med spørgeskemaet start maj. Vil du se resultaterne af undersøgelsen 2016, kan du se dem her.

Få vind i sejlene med business casen

Undgå, at dit projekt bliver en underskudsforretning, og lær at udarbejde en business case efter eget valg sammen med en af Danmarks førende business case eksperter   

Har du også oplevet, at at projekter og investeringer besluttes uden sikker viden om afkast og effekter? At gevinster kun realiseres i begrænset omfang, og at fokus forsvinder, når projekter går i drift?

Talrige undersøgelser viser, at du ikke er alene om denne oplevelse. Hverken i den offentlige eller i den private sektor. Men undersøgelser viser også, at business cases og gevinstrealisering er rykket højt op på dagsordenen. Efter en lang periode med store investeringer i digitalisering og innovation trænger væsentlige spørgsmål sig på: Hvor bliver forandringerne af? Hvor bliver gevinsterne af? Hvordan får vi mere værdi og effekt for pengene?

Målet med dette kursus er at give dig de nødvendige værktøjer til at udarbejde en business case og få styr på gevinstrealiseringen. Undervisningen veksler imellem teori og praktiske øvelser, hvor du vil få mulighed for at arbejde med en business case fra din egen organisation.


På kurset lærer du at:

  • Etablere et gevinstoverblik og få styr på gevinsterne
  • Udarbejde en omkostningsopgørelse og få styr på investeringer og løbende driftsudgifter
  • Udarbejde KPI'er og klare forudsætninger
  • Gennemføre effektiv forandringsledelse, interessent- og risikostyring
  • Udarbejde en solid skriftlig præsentation og en overbevisende mundtlig fremlæggelse

 

Kurset strækker sig over tre dage fra den 22. til 25. maj med undervisning alle dage i tidsrummet 9 -16.

Underviser på kurset er business case ekspert og ass. partner i 1stroke, Jimmy Kevin Pedersen.
Jimmy har mere end 25 års erfaring som leder og managementkonsulent hos blandt andre Ernst & Young, COWI, Implement, Københavns Kommune og Digitaliseringsstyrelsen. Han har i otte år sideløbende været ekstern lektor på IT-Universitetets masteruddannelse, hvor han er ansvarlig for kurset Forretning og Ledelse.

Pris: 13.000,-
Afholdes i Herlev

Tilmeld dig, og læs mere om kursusindhold og udbytte på
IDG Kurser

Copyright © 2016 businesscase.dk, all rights reserved.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig businesscase.dk's nyhedsbrev.
Formålet med businesscase.dk er at blive Danmarks største opslagsværk over business cases og gevinstrealisering. Hvis du har spørgsmål til udarbejdelsen af business cases, er du velkommen til at kontakte konsulentfirmaet 1stroke, som står bag businesscase.dk.

1stroke har til huse på Gammel Kongevej 1 i København og kan kontaktes på tlf.: +45 8851 0222 samt mail: info@1stroke.dk  

Mange hilsner fra teamet bag businesscase.dk og 1stroke


This email was sent to <<Email adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
businesscase.dk · Puggaardsgade 3, st.tv · København V 1573 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp