Copy
Sporočilo za javnost | 22. 5. 2015 | Trgovina IKA | www.trgovinaika.si
Sodobni odtenki za EMO NOVUM

Nostalgični lončki naših babic, ki jih je za EMO NOVUM oblikovala Milanka Fabjančič so sedaj na prodaj v središču prestolnice v Trgovini IKA z izbranimi slovenskimi izdelki.

Zgodovina podjetja EMA sega že v leto 1894, ko je bila emajlirana posoda pod blagovno znamko »dva leva« znana daleč po svetu. Podjetje se je uspešno širilo in razvijalo nove programe do osamosvojitve Slovenije, ko je predvsem zaradi izgube Jugoslovanskih trgov zašlo v težave. Sedaj je podjetje v lasti Janka Turnška, ki nadaljuje s proizvodnjo emajlirane posode. 
Ilustratorka Milanka Fabjančič je za EMO NOVUM oblikovala kolekcijo Polka, linijo modrih posod z belimi pikami, ki temelji na vizualni identiteti proizvodov EMO, ki je že dolgo zgrajena, Polka je le še potrditev utemeljenega.

V Trgovini IKA smo veseli, da EMO NOVUM nadaljuje svojo pot v razvoju lastne blagovne znamke v sodelovanju z likovnimi svetovalci, ki jih druži ne le kalkulacija, temveč tudi prepričanje v emajlirano posodo EMO, ki velja za zdravju zelo prijazno posodo.

Polka spominja na kuhinje naših babic in skupaj bomo prinesli lončke nazaj v sodobno kuhinjo.
 
Datoteke za pomoč pri objavi v vašem mediju
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
WWW
WWW
Pinterest
Pinterest
Instagram
Instagram
E-pošta
E-pošta
LONČEK EMO
Lonček z merilno skalo EMO
EMO NOVUM
Džezva EMO
EMO pekač 28 EUR
Pošiljatelj:
Trgovina IKA
Ciril-Metodov trg 13
Ljubljana 1000
Slovenia

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
© 2015 Trgovina IKA, Vse pravice pridržane.


Odjava ali Posodobite podatke