Copy

Omnis Leusden nieuwsbrief april 2014

Beste *|VOORNAAM|*,

De LENTE is in de lucht, en de natuur staat in bloei!!! Ook binnen Omnis borrelt en bloeit er van alles. Zo zijn Hette en Ingrid officiëel van start gegaan met hun eigen bedrijf binnen ons concept, en gaan Annemiek en Ellen steeds meer cliënten zien. Lees in deze nieuwsbrief wat er allemaal op stapel staat.

Groet, Team Omnis Leusden

                                                                      
Fysio-Pilates

In de afgelopen weken zijn er 3 nieuwe groepen beginners gestart, waarvan de laatste groep is begonnen op 20 maart. Bij voldoende belangstelling zal er voor de zomervakantie nog één groep gestart worden. Deze les zal dan plaats vinden op dinsdagavond 19.30 uur. 

Mocht je belangstelling hebben geef je dan op via info@liveinbeweging.nl
                    

Fysio-In

Mijn naam is Ingrid van Valkengoed-Damen en ik ben ruim 11 jaar werkzaam als fysiotherapeut. In 2009 heb ik mijn Master manuele therapie afgerond.

Ik heb in de afgelopen maanden al kennis gemaakt met de diverse facetten bij Omnis, doordat ik Tanja Steinmeijer deels heb vervangen met de fysio- en manuele therapie. Na jaren alleen in loondiest te hebben gewerkt, ga ik nu de sprong wagen en wil me 3 dagen per week vestigen bij Omnis met mijn eigen praktijk Fysio-In


In de afgelopen jaren heb ik diversen cursussen gevolgd, waaronder veel nek-, schouder- en hoofdpijncursussen.

Een aantal jaren ben ik als sportverzorger werkzaam geweest bij een grote voetbalvereniging, waar ik veel ervaring heb opgedaan met diverse sportblessures.

Door mijn Master in manuele therapie ligt mijn specialisatie in wervelkolom gerelateerde klachten.

Fysio-In: 06-37566797

Fysio-In@kpnmail.nl
w
ww.fysio-in.nl

Gratis consult Osteopathie!!!

Vanaf begin april 2014 maakt Osteopathie van Rosmalen onderdeel uit van Omnis. Osteopathie is een therapie die kan helpen bij een grote verscheidenheid aan lichamelijke klachten.  Het is een veilige behandeltechniek waar geen hulpmiddelen of medicijnen bij gebruikt worden. Dit maakt dat het ook goed toe te passeen is bij baby's en kleine kinderen. 

Tot en met 31 mei 2014 kunt u gebruik maken van mijn unieke openingsactie voor een gratis consult, zodat u zelf kunt ervaren of osteopathie iets voor u kan betekenen.

Voor een afspraak, tel: 06-10569138 of mail naar info@osteopathievanrosmalen.nl

www.osteopathievanrosmalen.nl

Groet, Hette van Rosmalen

EMDR ook effectief bij verslaving

Bernadette van Raamsdonk, integratief therapeut, gebruikt al een aantal jaar EMDR om mensen te helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen. EMDR is een effectief bewezen methode om de emotionele gevolgen van nare gebeurtenissen te verminderen. De therapie is geschikt voor mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, een geweldsmisdrijf of seksueel geweld. Ook angstklachten en beschadigende ervaringen uit je jeugd die nog steeds van invloed zijn op je dagelijks leven kunnen behandeld worden met EMDR-therapie.

Bernadette heeft nu een toepassing van EMDR
 aan haar behandelingen toegevoegd:  het verminderen van "trek" en drang om aan een verslaving toe te geven.

Dit werkt min of meer op dezelfde manier als traumaverwerking: door de oogbewegingen of de klikjes in de oren, worden beide hersenhelften gestimuleerd. Hierdoor wordt de herinnering aan trek minder levendig en minder emotioneel. De behoefte aan het verslavende middel neemt af en de kans op terugval wordt kleiner.Meer info:
www.vanraamsdonktherapie.nl.


 

Anders Afslanken met Levenslust

In september start het 7 wekelijkse programma van Levenslust. De Levenslust methode is een effectief en compleet afslankprogramma om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Met kennis over intelligente voeding, het activeren van je schildklier, een goed werkende hormoonhuishouding, gezonde en lekkere eetschema's en de nieuwste generatie voedingssupplementen. Echt afslanken gaat over wat je kiest, wat je doet, wat je wilt en het motiverende plezier dat je voor eens en voor altijd begrijpt hoe het moet.

Het werkt heel simpel
Het Levenslust programma bestaat uit 7 workshops, die je gedurende 7 achtereen volgende weken volgt. 

Lees meer


Zondagmorgen Workshop: "SPEEL vanuit je lijf"

Soms ervaren we het leven als zwaar, hoe is het om ermee te spelen? Haptotherapeut Yvonne Duinkerken geeft 3X een 'speelworkshop' 

Workshop data:  4 mei, 1 juni en 6 juli 2014, van 10.0 tot 12.00 uur.
Kosten: 45 euro. Bij aanvang cash betalen.
Aantal deelnemers: 8- 15.

Speel vanuit je lijf, met elkaar, met je gevoel, met je emoties, met wensen en grenzen. Zeg tegen alles JA en laat je meenemen in wat er gebeurt. Methodieken die ik gebruik zijn vanuit de haptonomie, vanuit theater en clownerie. Vanuit verbinding maken maken met jezelf, spelvormen en met elkaar. Spelenderwijs leren en ontdekken hoe je jouw leven wat lichter kunt maken.
 
Verras jezelf. Geef jezelf iets leuks. Kom je meespelen?
Opgeven via: 
info@yourturn.nl
 

Uit de ban van emotie eten
Veel mensen kennen het: allerlei diëten geprobeerd, maar steeds komen ze weer aan. Meestal weten ze best hoe ze gezond moeten eten, maar op de een of andere manier lukt het niet. Het lijkt wel alsof de eetdrang sterker is dan zijzelf.

Als je  dit herkent, is de kans groot dat je last hebt van emotie-eten.  Een nieuw dieet helpt dan niet om je eetpatroon blijvend te veranderen. Emotie-eten is alleen aan te pakken door op zoek te gaan naar de oorzaak van je behoefte aan eten.

De training Uit de ban van emotie-eten  wordt gegeven door Bernadette van Raamsdonk, Integratief Therapeut en ervaringsdeskundige. De training biedt een krachtige oplossing voor iedereen die last heeft van onevenwichtig eetgedrag zoals eetbuien, lijnen en weer aankomen, eetverslaving of boulimia.

De aanpak is gebaseerd op de laatste psychologische inzichten uit de mindfulness en zelfacceptatie. Deelnemers ontdekken welke emoties, gedachten en gewoonten het verlangen naar eten oproepen.  Zo leren zij hun ongezonde  eetpatronen te veranderen. 

De training kan zowel in een groep als in een individueel coachingstraject gevolgd worden.

Lees meer

Ruitertraining (zonder paard)Door het trainen van je balans, coördinatie, spierkracht en ontspanning zonder paard, zal je stabieler gaan zitten op je paard.

Met behulp van core stability oefeningen op o.a. mat, balanskussen en een sensebalance cushion (kussen aangesloten op een laptop voor het leren aansturen van je bekkenbewegingen) wordt je je bewust van je houding en leer je hoe je meer in balans komt.

Bewezen effectief en ook je paard merkt het verschil! 5 lessen van een uur.

Data
13-05, 27-05, 10-06, 24-06, 8-06.  

Kosten
40,- minimaal 2 tot maximaal 6 deelnemers om de individuele aandacht te kunnen waarborgen.

Lokatie
14- 15 uur Locatie Omnis Leusden, klokhoek 18 Leusden


Aanmelden via info@cesarleusden.nl

Lees meer


XCO-Walking

Dit voorjaar gaat Live in Beweging erop uit met xco-walking!!!
Bij voldoende belangstelling (minimaal 4, maximaal 8 deelnemers) gaan we op donderdagochtend van 9.30-10.30 uur samen het bos in. De cursus bestaat uit 6 lessen, eerste les 15 mei. Kosten: 25 euro.

Het wandelen met de xco's zorgt voor 25% meer calorieverbranding, en traint behalve de conditie ook het bovenlichaam. Tijdens de cursus zul je kennismaken met allerlei vormen van training die tijdens het lopen mogelijk zijn.

Nieuwsgierig! Zie filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=R3FscO6b3Ic

Opgave voor 5 mei door te mailen naar info@liveinbeweging.nl.
Na de cursus is het mogelijk om een walking-set met korting aan te schaffen.

Copyright © 2014 Omnis Leusden, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp