Copy
Over OmnisAgendaDisciplinesRuimteverhuurContact


Beste <<Voornaam>>,

Het einde van 2016 is in zicht, en binnen Omnis staat er voor 2017 een hoop op stapel. We zijn op een zoektocht naar een nieuwe locatie, en hopen die volgend jaar te kunnen realiseren. De bedoeling is dat er 2 oefenzalen komen, waardoor er meer ruimte komt voor de pilates, yoga en mindfulness. Daarnaast willen we ook wat meer behandelruimtes, zodat iedereen kan doorgroeien en er ruimte ontstaat voor nog 2 of 3 disciplines die we nog graag aan ons team zouden toevoegen.

Je merkt het, plannen genoeg!! Maar vooral willen we jullie als team bedanken voor de groei die we als centrum de laatste jaren door hebben mogen maken, en die mede door jullie zo gevormd is. Dus namens ons allemaal:

HELE FIJNE KERSTDAGEN EN EEN WARM EN LIEFDEVOL 2017

Groet, Team Omnis Leusden

Inhoud nieuwsbrief

 

Nieuwe website Lynx Healing
 


De website van LYNX, de praktijk van Diana Polis, is geheel vernieuwd! Neem even een kijkje: www.lynx-healing.nl

Het aanbod is uitgebreid: vanaf nu is het mogelijk oud zeer dat in de weg zit aan te pakken met een nieuwe methodiek. Centraal staat jouw vraag en het behoud van jouw autonomie.

Zie verder: www.lynx-healing.nl/traumaverwerking. Maak bij vragen hierover gebruik van de mogeljkheid om zonder kosten een kennismakingsgesprek te hebben.

In het voorjaar start er weer een training in omgaan met hoogsensitiviteit: Beter Hooggevoelig! Misschien behoor jij bij die 20% hooggevoeligen. En ben je regelmatig moe, overprikkeld of wordt je teveel meegezogen in het verhaal van een ander. Dan is het fijn om nuchtere, heldere informatie te krijgen en praktische handvatten in hoe hiermee om te gaan! Dit wordt geboden in deze training: bv. hoe blijf ik met 2 benen stevig op de grond? hoe ga ik om met de emoties van mezelf of een ander? hoe neem ik meer ruimte in op een manier die bij me past? Er is veel ruimte voor igen vragen.

Start: maart 2017. (
De cursus heeft 7 bijeenkomsten van 2 uur op een donderdagavond)
Zie verder: www.lynx-healing.nl 
Docent: Diana Polis, psycholoog/ integratief therapeut
Informatie: www.lynx-healing.nl of 06-4250 7205

 
 

Metabolic Balance,
een uniek hormoonbalansprogramma


Metabolic Balance, een uniek hormoonbalansprogramma
Het Metabolic Balance is een wetenschappelijk bewezen effectief stofwisselings- programma waar Women’s Health Coach gebruik van maakt, ontwikkeld door orthomoleculaire artsen en voedingswetenschappers. Women’s Health Coach begeleidt je tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel. 
 
Individueel voedingsplan 
Metabolic Balance  is gebaseerd op een individueel voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Naast bloedonderzoek wordt er ook een voedingstest gedaan en je lichaamssamenstelling gemeten. De resultaten vormen de basis van je eigen
individueel voedingsplan.  
Je persoonlijke voedingsplan kan je individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans brengen. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme en hormoonhuishouding weer in evenwicht kunnen brengen. 
 
Het doel van het programma 
Het doel van het programma is het ondersteunen van een gezond metabolisme en het reguleren van de hormoonhuishouding. Om je streefgewicht snel te behalen en gezondheidsklachten te verminderen, word je begeleid door Women’s Health Coach. Door deze methode kun je makkelijk 5-10 kg afvallen of in een aantal weken zelfs 15-20 kilo afvallen! Met het Metabolic Balance  programma kun je snel en blijvend afvallen en creëer je een gezond en voedzaam voedingspatroon waar je de rest van je leven profijt van hebt. 
Door je persoonlijke voedingsplan krijgt je lichaam alle belangrijke en gezonde 
voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van 
voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd je gewicht en verbetert je totale hormoonhuishouding. 
 
Metabolic Balance verbetert je gezondheid
De omschakeling van het lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten, kan vele gezondheidsvoordelen hebben. Zo kun je een gezond, slank en sterk lichaam krijgen. Ook kan je uithoudingsvermogen toenemen en ervaar je mogelijk een hoger energiepeil. Daarnaast kan je mogelijk beter slapen en neemt je fysieke en psychische kracht ook mogelijk toe. Met het programma kun je je zichtbaar gezonder voelen, vitaler en mooier en dat straal je ook uit! Met dit afslankprogramma breek je lichaamsvet af een geen spier- en bindweefsel. Zeker met extra beweging kun je daardoor een strak en glad lichaam creëren. Tevens kan het programma in combinatie met meer beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen mogelijk voorkomen.
 


Wanneer kan ik met het Metabolic Balance programma beginnen? 
Bij onderstaande klachten of wensen is aan te raden om snel met dit afslankprogramma te beginnen: 
- Als je een definitieve oplossing voor je overgewicht wilt 
- Als je er bewust voor kiest om gezond af te vallen 
- Als je gezondheidsproblemen samenhangen met een verkeerd eetpatroon (90% van de     klachten is met voeding te behandelen) 
- Als je diabetes, reuma, een hoge bloeddruk of vetstofwisseling-stoornissen hebt 
- Als je last hebt van hormonale schommelingen 
- Als je tot op hoge leeftijd fit, energiek, gezond en slank wilt zijn 


Contactgegevens:
Email:        f.faqiri@careforwomen.nl
Website:    www.womenshealthcoach.nl
Telefoon:   033 – 707 40 85 (Omnis Leusden keuze 5) of 06-163 67 437


Kennismakingsochtend Mindfulness volwassenen


 
Wellicht heeft u wel eens in de media gehoord van Mindfulness. En heeft u last van stressklachten door uw werk of privesituatie. Maar weet u niet zeker of het iets voor u is. Schrijf u dan nu in voor de kennismakingsochtend op 21 januari 2017. Tijdens deze ochtend maakt u kennis met de trainer van Aandacht Groeit en hoort u meer over wat Mindfulness is. U maakt tevens kennis met diverse meditatieoefeningen, en u kunt antwoord krijgen op de vragen die;u wellicht heeft over de training.

De kosten bedragen 20 euro per persoon.
Info: klik hier
Aanmelden: klik hierMindfulnesstrainingen volwassenen
Mindfulnesstrainingen Volwassenen Is uw interesse al gewekt, dan kunt u zich ook direct inschrijven voor de 8 weekse Mindfulnesstraining voor volwassenen die start in januari 2017 op de woensdag-ochtend en de donderdagavond. De training waarin u oefent met tools om zelf richting te geven aan de stress die u ervaart in uw dagelijks leven. De aandachtstraining wordt gegeven volgens de richtlijnen van de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. De resultaten van de training zijn evidenced based.

Info: klik hier
Aanmelden: klik hier 

Terugkomochtend Mindfulness volwassenen

 
Als u al eens een Mindfulnesstraining gevolgd heeft (volgens de methode MBSR) en uw beoefening graag wilt onderhouden, dan kunt u zich inschrijven voor de terugkomochtenden. Deze terugkomochtenden vinden maandelijks op zaterdag plaats in Leusden.

U krijgt op deze manier de kans om de mindfulnessoefeningen in groepsverband onder leiding van een gecertificeerde trainer uit te voeren. De eerst volgende terugkomochtend vindt plaats op zaterdag 10 december 2016 van 10.00 tot 13.00 uur. 

Als u al eens een mindfulnesstraining gevolgd heeft (volgens de methode MBSR), en uw beoefening graag wilt onderhouden.
Kosten: 10 euro per les.
Aanmelden en info:
www.aandachtgroeit.nl
 

 

De wereld van de nieuwe anatomie


 
Bij het geven van mijn lessen maak ik gebruik van oefeningen vanuit de fysiotherapie, pilates en integraal bewegen. Wat al deze oefeningen in de basis steeds gemeen hebben is dat het allemaal ketenoefeningen zijn. Dit vind ik vooral belangrijk omdat er vanuit de wetenschap en vanuit de nieuwe inzichten over onze anatomie steeds meer bewijs komt dat alle spieren en de daartussen liggende gewrichten ( en organen) via bindweefsel met elkaar verbonden zijn. Vanuit deze visie kun je bijvoorbeeld verklaren heel vaak verklaren waarom sommige bewegingspatronen verstoord raken, en welk deel van de keten dan getraind moet worden. En dat trainen bestaat niet alleen uit krachtiger maken, maar even zo vaak juist uit leren loslaten.

Om jullie nu een klein beetje mee te nemen in de wereld van de nieuwe anatomie, heb ik hier een filmpje van Tom Myers (een van de grondleggers van deze nieuwe methode), waarin je kunt zien hoe al die spieren onderling met elkaar verbonden zijn door fascia, of wel bindweefsel. Voordat je het filmpje aanklikt wil ik wel even waarschuwen dat het zeer expliciete beelden bevat van echt menselijk weefsel wat uit elkaar gehaald wordt. Dus mocht je daar niet tegen kunnen, sla het dan over.
 
Twitter
Facbook
Email
Copyright © 2016 Omnis Leusden, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp