Copy
Groepsnieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen - juni 2016
Bekijk deze mail in je browser

Infodag groepsuitstappen 2017!Noteer zaterdag 18 februari in je agenda want dan verwachten we je in Sint-Niklaas op onze vernieuwde Infodag groepsuitstappen. Grootste wijzigingen: we verrijken de beurs met meer en andere aanbieders en maken ze een hele dag toegankelijk. De prospectietochten blijven een belangrijk onderdeel van het programma. Meer info volgt na de zomer!

Plan Bier,
ook voor groepenSamen met de lancering van Plan Bier Waasland werd ook de gelijknamige themasite vernieuwd. Ontdek welke brouwerijen je kan bezoeken, in groep én individueel.

> www.planbier.be

Elke dag naar een museum in Gent

6 Gentse musea wijzigen hun openingstijden.
In 4 musea verandert de sluitingsdag van maandag naar woensdag, en 6 musea gaan op schooldagen vroeger open.
> Wat wil dit zeggen?

Klavertjeshof in het Meetjesland

In dit biologische rundveebedrijf met hoeveslagerij kan je terecht voor een bezoek in groep, een brunch of eenvoudigweg voor een koffie tijdens jouw daguitstap.
> Naar de boerderij

Stokerij Rubbens in Scheldeland

Bezoek het belevingscentrum in Wichelen, aan de oevers van de Schelde, met jouw vereniging. Je proeft er de originele jenevers en ontdekt de prachtige Heirmanklok.
> Bezoek in groep

De Kleppe in de Vlaamse Ardennen

Deze toegankelijke en betaalbare vakantieplek voor groepen, scholen en gezinnen, heeft een ruim activiteitenaanbod op maat van verschillende doelgroepen.
> Naar De Kleppe

Zomerboottochten in de Leiestreek

Wie denkt aan zomer in de Leiestreek, denkt meteen aan zomerse boottochten. Ook nu is er een gevarieerd aanbod met enkele nieuwe startplaatsen zoals Machelen-aan-de-Leie.
> Programma en tickets

Varken van Waas op de Lindehoeve

Dit kleinschalige en duurzame varkensbedrijf zorgt voor een exclusief streekproduct. Zowel scholen als volwassenen in groep ontdekken er 'het leven zoals het is, in de varkensstal'. 
> Naar de stallen

Voor God en Geld in Caermersklooster

Nog tot 1 januari biedt deze expo een gedurfde combinatie van bekende topstukken en onbekende pareltjes die je meenemen door de fascinerende middeleeuwen.  
> Naar de 'Gouden Tijd'
Facebook
Twitter
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent in het mailingbestand van Toerisme Oost-Vlaanderen

Uitschrijven | Pas je gegevens aan