Copy
Persbericht van Toerisme Scheldeland
Bekijk deze mail in je browser

Nieuw Vakantieboek Scheldeland, jouw vakantieland

Toe aan een deugddoende korte vakantie met familie of vrienden? Het gloednieuwe ‘Vakantieboek 2017’ bundelt het beste en mooiste van de regio Scheldeland, langs Schelde, Dender en Rupel.

 

De foto’s, verhalen en sfeerreportages doen je wegdromen. De tientallen bezoektips en het handige routeboekje met fiets- en wandellussen zetten je meteen op weg. Je weekendje Scheldeland? Dat begint thuis, terwijl je het vakantieboek doorbladert.

Vlamingen kiezen steeds vaker voor een korte trip dicht bij huis. Om tijd uit te trekken voor vrienden of familie, de batterijen weer op te laden en verrassende ontdekkingen te doen. Het charmante Scheldeland vormt daarvoor een geknipt decor. Met behulp van het nieuwe vakantieboek plan je je trip van A tot Z.
 
Het vakantieboek Scheldeland, jouw Vakantieland ligt gratis voor je klaar bij de toeristische infokantoren in Scheldeland. Online bestellen doe je op www.scheldeland.be/vakantieboek.
Download het volledige persbericht
Fotomateriaal (downloadbaar tot 5 april)

Meer info?

Marilou Dubois
Regiocoördinator Scheldeland
Tel: 0496 12 43 42
Mail: marilou.dubois@scheldeland.be
Toerisme Scheldeland is een interbestuurlijk samenwerkingsverband tussen Toerisme Oost-Vlaanderen, het provinciebestuur Antwerpen, de steden, de gemeenten en lokale VVV's uit de regio Scheldeland, Toerisme Klein-Brabant - Scheldeland vzw en Toerisme Rupelstreek vzw.
Facebook
Twitter
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent in mailingbestand van Toerisme Scheldeland.

Uitschrijven | Pas je gegevens aan