Copy
Fiets- en wandeltips uit Oost-Vlaanderen

BESTEL DE NIEUWE GIDS: FIETSEN DOOR RIVIERPARK SCHELDEVALLEI

Haal je fiets van stal en ontdek het Rivierpark Scheldevallei met onze nieuwe fietsgids. Tussen Gent en Antwerpen schildert de Schelde hier prachtige staaltjes getijdennatuur waardoor het heerlijk fietsen is, zeker in de lente. Zes routes – met als toemaatje een extra lange rit tussen beide steden - brengen je langs de mooiste stukjes riviernatuur, de leukste dorpen en de tofste terrasjes.
BESTEL DE FIETSGIDS

FIETSTIP: DE IJSVOGEL FIETSROUTE

Een prachtige route uit de fietsgids Rivierpark Scheldevallei, ideaal voor de lente! Want in de Kalkense Meersen tussen Kalken en Wetteren laat de natuur zich langzaam van haar kleurrijkste kant zien. Start aan het Donkmeer in Berlare en laat je leiden door de Schelde, richting Wetteren en de weidse rust van de Meersen.
DOWNLOAD DE FIETSROUTE GRATIS

DE MOOISTE FIETS-EN WANDELVAKANTIES

Voor dat vakantiegevoel hoef je deze zomer niet per se het vliegtuig in. Ook dichtbij zijn er genoeg plekken om met volle teugen te genieten. Maak er meteen een Oost-Vlaamse staycation van met onze selectie fiets- en wandelvakanties. Er is voor elk wat wils: van meerdaags stappen of fietsen langs de Leie tot trippen langs vijf B&B’s in de Vlaamse Ardennen.

BEKIJK ONZE SELECTIE FIETS-EN WANDELVAKANTIES

NIEUWE WANDELROUTE: VAN BOS T' ENAME TOT HET VOLKEGEMBOS

Sla de benen uit in de Vlaamse Ardennen met deze gevarieerde wandeling door Ename, Mater en Volkegem. Op je tocht: kleine bossen met mooie wandelpaden, holle wegen en gezellige stops voor wanneer de honger of dorst toeslaat. Ideaal voor die zondagse uitstap!

DOWNLOAD DE WANDELROUTE GRATIS

FIETS-EN WANDELEVENEMENTEN IN MEI

Hoera, de lente is nu echt wel in het land. Onze kalender wijst je de weg naar de leukste fiets- en wandeluitstappen voor mei.
BEKIJK DE KALENDER

ABONNEER JE GRATIS OP ROUTEN MAGAZINE

Nog geen abonnee van Routen Magazine? Abonneer je gratis en ontvang jaarlijks 74 pagina's inspiratie, unieke reisverhalen, uitstappen, weekendjes weg en de mooiste fiets-en wandelroutes. 
GRATIS ABONNEREN

DEEL JE AVONTUUR MET #ROUTEN

DWAALLICHT WANDELROUTE
@emmadesmett
💜 #routen

> Wandel zelf langs deze #routen foto
Wat vond je van deze nieuwsbrief?
⭐ ⭐ ⭐ Super!   ⭐ ⭐Oké   ⭐ Niet mijn ding

Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze routen nieuwsbrief via routen.be of tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.
        

 

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen? Pas je gegevens aan | Schrijf je uit
Ontdek onze wandel- en fietsroutes op routen.be. Een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.