Copy
Groepsnieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen - februari 2017
Bekijk deze mail in je browser
Laatste kans: Schrijf nu in voor de Infodag 2017!

 

Enkele weken geleden verstuurden we de uitnodigingen voor onze jaarlijkse Infodag groepen die op zaterdag 18 maart doorgaat in Sint-Niklaas. Slipte jouw uitnodiging door de mazen van het net of vond je nog niet de tijd om in te schrijven?

Doe dat dan snel via www.tov.be/infodag_groepsuitstappen, er blijven nog enkele plaatsen over.

Heel graag tot binnenkort in Sint-Niklaas!
Nieuw in Oost-Vlaanderen!
Van 3 maart tot 23 april toont Visual Vinyl een selectie van zeldzame lp’s, singles en andere vinylobjecten uit de collectie van vinyl-liefhebber en verzamelaar Jan van Toorn.
Groepen kunnen de expo met een professioneel swingende gids bezoeken.
> Alle info
Tel je ook alweer af naar de lente? The Outsider Vlaamse Ardennen start het nieuwe seizoen met tal van (nieuwe) sportieve activiteiten.
> Benieuwd?
Het witte goud van Jantje Witloof! Of hoe enkele stronkjes 'Brussels lof', een wereldbekende Belgische delicatesse, welstand bracht in de regio.
> Ga de culinaire toer op.
Van 25 maart tot 14 mei gonst het Erfgoedcentrum van de jeugdige bedrijvigheid. Jonge Erfgoedhelden tussen 10 en 12 jaar uit maar liefst 11 basisscholen uit de omgeving brachten hun erfgoed aan, gingen ermee aan de slag en bouwden samen een eigenwijze tentoonstelling.
> De tentoonstelling gratis bezoeken.
Brouwerij Broers werd eind 2013 opgericht door 3 (schoon)broers. Gestart als leuk tijdverdrijf, werd het brouwen al snel een passie. 
> Bezoek Brouwerij Broers.
Brouwerij Van Steenberge zit in het nieuw! Verken de verschillende afdelingen. Smaakvol afronden doe je in de taverne van de brouwerij.
> Ontdek het nieuwe gedeelte.
Gezonde rozen bloeien langer! Hoe? Dat verneem je tijdens een rondleiding bij rozenkwekerij La Vie en Roses in Moorsel (Aalst).
> Naar de kwekerij.
De Gentse barge: een unieke belevenis in een historisch kader. 
Drijvend erfgoed om jou koninklijk te ontvangen.
> Boek jouw tocht.
Rent & Go brengt met vespa verhuur de Italiaanse charme in de Leiestreek. Ontdek het mooie van de regio op een ontspannen en comfortabele manier. 
> Keuze uit verschillende formules.
Facebook
Twitter
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent in het mailingbestand van Toerisme Oost-Vlaanderen

Uitschrijven | Pas je gegevens aan