Copy
Groepsnieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen - maart 2017
Bekijk deze mail in je browser
Geslaagde eerste editie nieuw concept

 

Dank aan wie erbij was!

Op 18 maart organiseerde Toerisme Oost-Vlaanderen in Sint-Niklaas haar 15e Infodag groepsuitstappen. 95 standhouders presenteerden er hun groepsaanbod aan ± 500 groepsverantwoordelijken uit Vlaanderen. Uit de eerste evaluaties blijkt dat het vernieuwde concept positief werd onthaald.

300 bezoekers namen ook deel aan een prospectietocht in het Waasland. Wil je zelf één van deze programma’s boeken? Klik hier voor de contactgegevens.

Nog meer tips voor groepstrips in het Waasland. > Download de groepsbrochure 

Willen ook jouw vrienden of kennissen volgend jaar een uitnodiging ontvangen? Dat kan eenvoudig door hier te registreren.
 
Brochure Tips voor trips in het Meetjesland
Met deze brochure maakt Toerisme Meetjesland groepsverantwoordelijken warm voor het rijke groepsaanbod uit verrassend Meetjesland.
Elke gemeente in de regio heeft verborgen schatten die het bezoeken waard zijn. Laat je onderdompelen in het aanbod. Verenigingen, bedrijven, scholen, families of vrienden die in groep op uitstap gaan hebben keuze uit verschillende formules. Toerisme Meetjesland helpt hen graag van a tot z, en verwijst door waar nodig.
Thema’s zijn: Actief, Trekpleisters, Erfgoed en Cultuur, Natuur en Tuin, Streekproducten, Kindvriendelijk…
> Bestel de brochure 
Gidsen Vlaamse Ardennen Extra: Van Calvinisten tot Geuzen, op ontdekking naar de sporen van de grootste revolte tegen de katholieke kerk tot dan toe.
> Kom meer te weten
Ga met Bonavonture op ontdekking in de Vlaamse Ardennen met een retro koersfiets.

> Ontdek het hier
OER. De wortels van Vlaanderen
Van 15 maart tot 6 augustus kan je in het Caermersklooster de tentoonstelling OER. bezoeken. Een persoonlijke blik op de toenmalige wereld en de heimwee naar het platteland van toen.
> Meer informatie over de tentoonstelling
Facebook
Twitter
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent in het mailingbestand van Toerisme Oost-Vlaanderen

Uitschrijven | Pas je gegevens aan