Copy
Hey StapAf'er,

De temperaturen stijgen, de boshyacinten staan in volle bloei en een nieuwe StapAf nieuwsbrief vol tips en routes landt in je mailbox. En er is meer. Je krijgt zelfs een volledig boek vol tips, verhalen en routes over dé fietsregio bij uitstek: het Meetjesland.

Geniet ervan!
Toerisme Oost-Vlaanderen

Bestel je gratis Meetjesland boek

Twee journalisten – een Belg en een Hollander – wijzen je met 4 verhalen en 40 tips de weg naar de allermooiste plekjes van het Meetjesland. Bestel je gratis boek en ga fietsen, wandelen en proeven in dit verrassend stukje Oost-Vlaanderen tussen Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen.

Bestel je gratis boek

Fietstip: De (niet zo) culinaire fietstocht

Zet je smaakpapillen op scherp met deze route langs 5 lekkere Meetjeslandse adressen. Genieten zónder culinair randje kan natuurlijk ook, want er valt heel wat te zien en te beleven onderweg.

Download je route

6 uitstapjes in openlucht

De lente is nu echt wel helemaal in het land. Voorlopig nog niet in de ban van die voorjaarskriebels? Deze openluchtevenementen en fiets- en wandelroutes in de buurt lossen dat meteen op.

Bekijk de tips

8 biertips in Oost-Vlaanderen

Spring op de fiets voor een rit langs de leukste cafeetjes in de Leiestreek en Scheldeland, ga kijken én proeven in brouwerijen, of ontdek Oost-Vlaamse bierparels op Erfgoeddag.

Proef mee

Retro vakantiewoning aan het Donkmeer

Het gezellige Donkmeer is een van dé toeristische toppers van Scheldeland en Vlaanderen. Vlakbij het meer logeer je in retrostijl in de knusse vakantiewoning 't Sutterhuisje.

Bekijk de vakantiewoning

20 unieke wandelroutes

Tijdelijk voor slechts €19,95
Bestel jouw wandelpakket

#stapaf foto's in de kijker

@dannycant_ Het Blauwe Boshyacinten tapijt... nu elke dag mooier <3 <3 (Brakelbos) #stapaf 
@emilie_lilo Good morning...the early bird catches the worm 🐛 #vlaamseardennen #stapaf 
Bekijk alle #stapaf foto's

Nieuw: StapAf Lente editie

  • 2x per jaar in je bus
  • 8 fiets-en wandelroutes
  • Fiets-, wandel-, en doetips
  • Helemaal gratis!
Krijg meer tips op Facebook
Tag jouw moment met #stapaf
Copyright © 2019 Toerisme Oost-Vlaanderen, All rights reserved.
Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze Routen nieuwsbrief via www.routen.be of eerdere via www.tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen?
Pas je gegevens aan | Schrijf je uit