Copy
Hey StapAf'er,

Is meer fietsen of wandelen een van jouw goede voornemens voor 2020? Dan krijg je meteen een duwtje in de rug met het nieuwe StapAf winterwandelboekje. Geniet van de laatste tips van het jaar. We wensen je alvast fijne feestdagen en een geweldig 2020 toe.

Tot volgend jaar!
Toerisme Oost-Vlaanderen

Download je gratis winterwandelboekje

Stap je warm met ons nieuwe boekje met 4 winterwandelingen voor de hele kerstvakantie en lang erna, compleet met gezellige stops en andere leuke adresjes onderweg!

Download het wandelboekje

Fietstip: winterfietsen in de Zwalmstreek

De Zwalmstreek heeft alles in huis voor een deugddoend dagje trappen: glooiende wegen, weidse uitzichten en heel veel dorpscafés om onderweg bij te tanken. Al dan niet met je voeten onder de Leuvense stoof.

Download je route

Laatste kans: bestel je fiets-en wandelpakket

Nog last-minute op zoek naar een tof cadeau? Leg eens een wandel- en fietspakket onder de kerstboom met de mooiste 6 fiets-en wandelgidsen. Bestellen kan tot en met vrijdag 20 december. Je krijgt je pakket op tijd bezorgd voor kerst!

Bestel snel je cadeaubox

5 winterse hotspots

Geen Kerstmis en nieuwjaar zonder een rondje (of twee) in de winterbar. Muts en sjaal aan en op naar deze Oost-Vlaamse hotspots voor je extra portie kerstpret!

Ontdek de hotspots

7 leuke kerstuitjes met de (klein)kinderen

Nog weinig gepland in de kerstvakantie, behalve kerst- en nieuwjaarsfeestjes? Met ons lijstje van leuke dingen om met je (klein)kinderen te doen, zijn je dagen zo gevuld!

Bekijk alle uitstappen

Sportief logeren op 150m hoogte

Hoger dan op de Hotondberg kun je in Oost-Vlaanderen niet zitten: met zijn 150 meter boven de zeespiegel torent de heuvel uit boven àlles in de provincie. Een droomlocatie voor een hotel, waar in elke kamer een wielerheld over je nachtrust waakt.

Ontdek het hotel

#stapaf foto's in de kijker

@tijldm #vlaamseardennen #wandelwalhalla #stapaf #visitoudenaarde #mater
@sapa2_2 Bazelse Polders #stapaf #effenweg #waasland
Bekijk alle #stapaf foto's

StapAf Magazine

  • 2x per jaar in je bus
  • 8 fiets-en wandelroutes
  • Fiets-, wandel-, en doetips
  • Helemaal gratis!
> Abonneer je gratis
Abonnees krijgen voorrang. Op = op!
Krijg meer tips op Facebook
Tag jouw moment met #stapaf
Copyright © 2019 Toerisme Oost-Vlaanderen, All rights reserved.
Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze Routen nieuwsbrief via www.routen.be of eerdere via www.tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen?
Pas je gegevens aan | Schrijf je uit