Copy
Fiets- en wandeltips uit Oost-Vlaanderen

IN DEZE NIEUWSBRIEF

7 X FIETSEN EN WANDELEN MET WATERPRET

Wanneer de temperaturen door het dak gaan, doen weinig dingen zo’n deugd als water. Recreatiedomein, rivier, openluchtzwembad of meer: langs deze 7 Oost-Vlaamse wandel- en fietsroutes ben je zeker van een flinke dosis waterpret.
DOWNLOAD DE FIETS- EN WANDELROUTES

DE 4 MOOISTE AVONDWANDELINGEN VOOR DE ZOMER

s Avonds een rondje wandelen doet niet alleen wonderen voor je slaap, je kan nóg meer genieten van al het moois om je heen. Deze 4 routes zijn perfect om die zwoele zomerdagen mee af te sluiten.

DOWNLOAD DE WANDELROUTES

FIETSTIP: SCHIPDONK FIETSROUTE

Een fietsroute van 57 kilometer langs het Schipdonkkanaal? Dat lukt perfect met een elektrisch duwtje in de rug! Spring op je e-bike voor een rit langs water en geschiedenis.

DOWNLOAD DE FIETSROUTE

FIETS- EN WANDELEVENEMENTEN

Met het gezin een ritje maken op een tandem, Puyenbroeck verkennen met een schapenherder of een wandelzoektocht in de Vlaamse Ardennen. Ook in augustus valt er weer veel te beleven langs de Oost-Vlaamse fiets- en wandelwegen. Wij zetten de leukste evenementen op een rijtje.
BEKIJK DE KALENDER

ABONNEER JE GRATIS OP ROUTEN MAGAZINE

Nog geen abonnee van Routen Magazine? Abonneer je gratis en ontvang jaarlijks 74 pagina's inspiratie, unieke reisverhalen, uitstappen, weekendjes weg en de mooiste fiets-en wandelroutes
GRATIS ABONNEREN

DEEL JE AVONTUUR MET #ROUTEN

GALLOWAY WANDELROUTE
@houdenvanalledaagsheid
🚶 #routen

> Wandel zelf langs deze #routen foto
Wat vond je van onze nieuwsbrief?
⭐ ⭐ ⭐ Super!    ⭐ ⭐ Oké    ⭐ Niet mijn ding
  

 
Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze routen nieuwsbrief via routen.be of tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen? Pas je gegevens aan | Schrijf je uit
Ontdek onze wandel- en fietsroutes op routen.be. Een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.