Copy
Jouw tips uit Scheldeland | Bekijk deze mail online

Bestel je vakantieboek 2018 voor het te laat is!

Wees er nog snel bij om jouw exemplaar van het vakantieboek Scheldeland, jouw vakantieland aan te vragen want we zijn bijna door onze voorraad heen!

Ontdek alle troeven met het vakantieboek boordevol inspiratie voor je volgende uitstap of weekendje weg. Een handig routeboekje met 12 fiets- en wandelroutes brengt je meteen naar de mooiste plekjes van de regio. 

Bestel je vakantieboek

Wandelroute in de kijker: Nen Nielse Oemweg

Natuur, erfgoed en kunst geven deze wandeling (9,5 km) een apart karakter. Bij de Rupel ontdek je het steenbakkersgehucht Hellegat en het natuurgebied Niels Broek en als kleurrijk extraatje onderweg: een Rupelpaviljoen vol stijlvolle graffiti.

Download je gratis route

Ontdek 'Bier met (Rupel)streken'!

Degusteren van een streekbiertje, genieten van een sterrengerecht, samen met je vrienden deelnemen aan een workshop of zelf een biertje brouwen … dit kan tijdens ‘Bier met (Rupel)streken!’

Ontdek het evenement

48u Groote Oorlog in Scheldeland

Frederik, freelance fotograaf en blogger, dook voor ons 48u in het oorlogsverleden van Scheldeland en ontdekte al snel dat er nog heel wat sites uit de Groote Oorlog zijn waar het vandaag de dag aangenaam vertoeven is.

Ontdek het oorlogsverleden

#Scheldeland foto in de kijker

@jdepelseneer

Morning reflection!
#reflection #stadninove #dender #landscape #sunrise
#scheldeland

Ook op stap in Scheldeland?
Tag je foto met #scheldeland
Bekijk alle #scheldeland foto's
Volg ons op Facebook
Toon ons jouw #Scheldeland
Copyright © 2018 Toerisme Scheldeland, All rights reserved.