Copy
Hey StapAf'er,

We hebben groot nieuws! Er is een gloednieuwe wandelgids met 6 routes door natuurgebieden die je meteen kan bestellen.
En we hebben nóg groter nieuws! Want vanaf april zal je favoriete fiets- en wandelmagazine StapAf er helemaal anders uitzien.

Groeten,
Toerisme Oost-Vlaanderen

6 wandelroutes door natuurgebieden

Duik in een van de mooiste natuurgebieden van Oost-Vlaanderen met Waterlanden, een wandelgids met 6 kant-en-klare routes door pure Scheldenatuur in de Kalkense Meersen en aan het Donkmeer. 

Bestel je wandelgids

Wandeltip: De Stuifduinroute

Vertrek in Wetteren richting Schellebelle, steek over met het veer en stap terug langs de andere Scheldeoever, door de merkwaardige Warandeduinen en de tuinen van Provinciaal Domein Den Blakken.

Download je route

StapAf wordt Routen

Vanaf april wordt StapAf Routen. Omdat we keihard werken aan een nieuw magazine, nieuwsbrief en website, lag je vertrouwde StapAf magazine in januari niet in je bus. Download in afwachting je gratis routeboekje met 6 wandel- en fietstochten.

Ontdek Routen

Bezoek de grootste groepsbeurs van Vlaanderen

Ga je er binnenkort opuit in Oost-Vlaanderen met je groep of familie? Verzamel tips bij meer dan 100 standhouders, proef van Oost-Vlaams lekkers op de streekproductenmarkt of verken een stukje Vlaamse Ardennen tijdens een van onze begeleide tochten. 

Bestel je ticket

Logeren met zicht op Scheldenatuur

Vlakbij het aanpalende stuifduinengebied van Provinciaal Domein Den Blakken kun je stijlvol logeren in B&B De Stuifduinen. De perfecte uitvalsbasis om Wetteren, de groene rust in het natuurgebied Kalkense Meersen of zelfs Gent te gaan ontdekken.

Ontdek de B&B

#stapaf foto's in de kijker

@nicola_mathu Wandeling op een mistige dag #kluisbos #wandelwalhalla #stapaf
@hannekedg Here comes the sun... #scheldeland #wichelen #berlare #stapaf
Bekijk alle #stapaf foto's
Krijg meer tips op Facebook
Tag jouw moment met #stapaf
Copyright © 2020 Toerisme Oost-Vlaanderen, All rights reserved.
Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze Routen nieuwsbrief via www.routen.be of eerdere via www.tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen?
Pas je gegevens aan | Schrijf je uit