Copy
Fiets- en wandeltips uit Oost-Vlaanderen

5 RUSTIGE FIETSROUTES VOOR DE LENTE

Heb je samen met de lentekriebels ook de fietskriebels te pakken? Spring dan op de pedalen met deze 5 rustige routes op het Oost-Vlaamse fietsnetwerk. Zo begin je straks met geoefende kuiten aan je nieuwe fietsseizoen. Omdat geen enkele rit compleet is zonder een eet- of drinkstop, gooien we er telkens een paar leuke adresjes bovenop.
START HET FIETSSEIZOEN MET DEZE FIETSROUTES

5 X FIETSEN LANGS BLOEMEN 

Met de lente in het land beginnen ook de bloemen weer te bloeien. Dat vraagt om een fietstochtje! Wij stippelden voor jullie enkele routes uit langs de mooiste bloemenvelden in Oost-Vlaanderen. Spring de fiets op en ontdek de geurigste én kleurrijkste fietsroutes die er in onze provincie te vinden zijn.

DOWNLOAD DE FIETSROUTES

WANDELTIP: KRUIBEEKSE KREEK WANDELROUTE

Of je nu houdt van natuur of cultuur, liever de rust of het avontuur opzoekt ... De Kruibeekse kreek wandelrouteroute kan iedereen bekoren. Start in het romantische Bazel voor een trip langs polders, kreken, kunst en wie weet zelfs een ree of bever.

DOWNLOAD DE WANDELROUTE

FIETSTIP: ROS BEIAARD FIETSROUTE

Allen naar Dendermonde op zondag 29 mei, want eindelijk mag ’s lands beroemdste paard nog eens van stal voor de Ros Beiaardommegang! Niet in z’n eentje, maar met de Vier Heemskinderen op zijn rug en omringd door duizenden figuranten. Fiets jezelf nu al in de stemming voor dit grandioze evenement met de Ros Beiaardroute: een mooie rit vanuit Dendermonde, langs Dender en Schelde.
DOWNLOAD DE FIETSROUTE

ABONNEER JE GRATIS OP ROUTEN MAGAZINE

Het nieuwe magazine is er! Binnenkort mag je deze geweldige editie in je bus verwachten. Nog geen abonnee van Routen Magazine? Abonneer je gratis en ontvang jaarlijks 80 pagina's inspiratie, unieke reisverhalen, uitstappen, weekendjes weg en de mooiste fiets-en wandelroutes. 
GRATIS ABONNEREN

DEEL JE AVONTUUR MET #ROUTEN

DRONGENGOEDBOS WANDELROUTE
@curieuze.neuzekes
Hello Sunshine 🌞
Drongengoed-wandeling, prachtig stukje Vlaanderen!
Gezellige afsluiter in de Drongengoedbos-hoeve!
13km natuurplezier en geen gezaag in de bossen 🤪, vliegtuigjes spotten rond het vliegveldje van Ursel. #routen

> Wandel zelf langs deze #routen foto

MEER TIPS OP MAAT?

 
We hebben het voor jou! En dat willen we graag tonen met onze nieuwsbrief. Wil je graag nog meer gepersonaliseerde Routen tips in je inbox? Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. 
 
Tips op maat? Klik hier
Wat vond je van onze nieuwsbrief?
⭐ ⭐ ⭐ Super!    ⭐ ⭐ Oké    ⭐ Niet mijn ding

Je krijgt deze mail omdat je via opt-in ingeschreven bent voor onze routen nieuwsbrief via routen.be of tov.be. Indien je je niet uitschrijft via de onderstaande link, blijf je maandelijks fiets-en wandeltips ontvangen.
        

 

Wil je geen fiets-en wandeltips meer ontvangen? Pas je gegevens aan | Schrijf je uit
Ontdek onze wandel- en fietsroutes op routen.be. Een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.