Duitslandnieuws.nl — brengt Duitsland dichterbij

Nieuwsbrief 92: 18 juli


Waarom Berlijn nooit een tweede Silicon Valley wordt

Nergens in Duitsland ontstaan zoveel startups als in Berlijn. Elke 20 uur ziet een nieuw bedrijfje het licht. Toch maakt Berlijn geen kans om een tweede Silicon Valley te worden, stelt een financieel expert. "Er is meer samenwerking met industrie nodig."


Meerderheid Duitsers voor verplichte fietshelm

De meeste Duitsers zijn voor het invoeren van een helmplicht voor fietsers. En dat terwijl uit onderzoek blijkt dat hoofdbescherming de zaak niet per se veiliger maakt.


Duitslandnieuws organiseert hackathon

Duitslandnieuws organiseert vandaag samen met datatoolontwikkelaar Keydatos en e-commercebureau Fingerspitzengefühl de hackathon HollandHack in Berlijn.


Krantenkiosk, elke morgen Duitse krantenkoppen

Duitslandnieuws leest de Duitse kranten en stelt elke morgen een beknopt overzicht samen van artikelen die je niet mag missen. 

Elke werkdag een vers krantenoverzicht rond 8.00 uur op de site. Volg Duitslandnieuws via Twitter (@Dld_nieuws) en blijf op de hoogte van de laatste updates.


Word partner van Duitslandnieuws

Duitslandnieuws gelooft in nauwe samenwerking met relevante partners. Wil je adverteren of zie je andere mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op met Derk. Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

Met deze partners werken we nu al samen
 

Boek Bertus en Derk

Ben je op bezoek in Berlijn en wil je geïnspireerd worden over Berlijn, Duitsland, de Nederlands-Duitse handelsrelatie, startups & innovatie, politiek en journalistiek? Met regelmaat geeft Duitslandnieuws presentaties, workshops aan professionals en studenten, of verzorgen we  startuptours. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer weten? Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

 

Kom koffie drinken

Wij stellen feedback op prijs en leren je graag kennen. Kom langs voor een bakje koffie of een potje darts aan de Brunnenstraße 181 in Berlijn.
Wel graag eerst even bellen: 0049 (0) 30 394 064 113.


Vragen over Duitslandnieuws? Bekijk onze FAQ.

Niet in de buurt? Ook dan stellen we je feedback of kennismaking zeer op prijs.
Mail naar
derk.marseille@duitslandnieuws.nl

Duitslandnieuws

Email Marketing Powered by Mailchimp