Duitslandnieuws.nl — brengt Duitsland dichterbij

Nieuwsbrief 86: 6 juni


Boris Dittrich: Duitsland verandert niet snel

Boris Dittrich is namens Human Rights Watch vanuit Berlijn pleitbezorger van de LGBT-rechten over de hele wereld. Volgens hem speelt religie in Duitsland een veel grotere rol in samenleving dan in Nederland waardoor veranderingen langzamer gaan.


Brussel begint gerechtelijk onderzoek naar tolvignet

De Europese Commissie begint een gerechtelijk onderzoek naar de omstreden tol voor buitenlanders in Duitsland. De Duitse krant Die Welt ving uit hoge kringen in Brussel op dat de Commissie wil onderzoeken of Duitsland met de wet buitenlanders discrimineert.


De 10 meest succesvolle webshops van Duitsland

Duitsland telt meer dan een half miljoen webshops. De prognose is dat de Duitse ecommercemarkt ook dit jaar weer met dubbele cijfers zal groeien. Ook blijkt dat de webwinkel met de meeste bezoekers niet automatisch ook het beste verkoopt.


Krantenkiosk, elke morgen Duitse krantenkoppen

Duitslandnieuws leest de Duitse kranten en stelt elke morgen een beknopt overzicht samen van artikelen die je niet mag missen. 

Elke werkdag een vers krantenoverzicht rond 8.00 uur op de site. Volg Duitslandnieuws via Twitter (@Dld_nieuws) en blijf op de hoogte van de laatste updates.


Word partner van Duitslandnieuws

Duitslandnieuws gelooft in nauwe samenwerking met relevante partners. Wil je adverteren of zie je andere mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op met Derk. Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

Met deze partners werken we nu al samen
 

Boek Bertus en Derk

Ben je op bezoek in Berlijn en wil je geïnspireerd worden over Berlijn, Duitsland, de Nederlands-Duitse handelsrelatie, startups & innovatie, politiek en journalistiek? Met regelmaat geeft Duitslandnieuws presentaties, workshops aan professionals en studenten, of verzorgen we  startuptours. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer weten? Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

 

Kom koffie drinken

Wij stellen feedback op prijs en leren je graag kennen. Kom langs voor een bakje koffie of een potje darts aan de Brunnenstraße 181 in Berlijn.
Wel graag eerst even bellen: 0049 (0) 30 394 064 113.


Vragen over Duitslandnieuws? Bekijk onze FAQ.

Niet in de buurt? Ook dan stellen we je feedback of kennismaking zeer op prijs.
Mail naar
derk.marseille@duitslandnieuws.nl

Duitslandnieuws

Email Marketing Powered by Mailchimp