Duitslandnieuws.nl — brengt Duitsland dichterbij

Nieuwsbrief 89: 27 juni


Bij de oosterburen zijn de boodschappen goedkoper

In Duitsland is het leven goedkoper dan in Nederland. Opvallend is dat Duitsland het prijsniveau stabiel wist te houden, en dat in Nederland de prijzen stegen


Duitsers maken elektro-auto's, maar rijden er niet mee

Berlijn was afgelopen week het toneel van discussies over de toekomst van elektrische auto's. Voorbeelden uit andere landen laten Duitsland zien dat er successen te behalen zijn. Maar de Duitse afwachtende houding zorgt er voor dat in het autoland van Europa voorlopig geen grote veranderingen zullen plaatsvinden.


Let op 6 punten bij internationale belastingconstructies

Kranten staan de laatste tijd vol met koppen als: 'ASML ontwijkt belasting via België', 'Brussel onderzoekt belastingheffing McDonalds'. De OESO-landen discussiëren erover hoe ze hiermee om moeten gaan. Bedrijven die zakendoen in Nederland en Duitsland moeten deze 6 punten in de gaten houden.


Krantenkiosk, elke morgen Duitse krantenkoppen

Duitslandnieuws leest de Duitse kranten en stelt elke morgen een beknopt overzicht samen van artikelen die je niet mag missen. 

Elke werkdag een vers krantenoverzicht rond 8.00 uur op de site. Volg Duitslandnieuws via Twitter (@Dld_nieuws) en blijf op de hoogte van de laatste updates.


Word partner van Duitslandnieuws

Duitslandnieuws gelooft in nauwe samenwerking met relevante partners. Wil je adverteren of zie je andere mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op met Derk. Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

Met deze partners werken we nu al samen
 

Boek Bertus en Derk

Ben je op bezoek in Berlijn en wil je geïnspireerd worden over Berlijn, Duitsland, de Nederlands-Duitse handelsrelatie, startups & innovatie, politiek en journalistiek? Met regelmaat geeft Duitslandnieuws presentaties, workshops aan professionals en studenten, of verzorgen we  startuptours. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer weten? Bel: 0049 (0) 30 394 064 113.

 

Kom koffie drinken

Wij stellen feedback op prijs en leren je graag kennen. Kom langs voor een bakje koffie of een potje darts aan de Brunnenstraße 181 in Berlijn.
Wel graag eerst even bellen: 0049 (0) 30 394 064 113.


Vragen over Duitslandnieuws? Bekijk onze FAQ.

Niet in de buurt? Ook dan stellen we je feedback of kennismaking zeer op prijs.
Mail naar
derk.marseille@duitslandnieuws.nl

Duitslandnieuws

Email Marketing Powered by Mailchimp