Copy
Step Ri vas poziva na dvodnevni seminar
Poslovno planiranje

Poslovno planiranje

Srijeda, 29. i 30. rujan 2016. godine

Sudionici seminara će slušati o važnosti poslovnog planiranja, strukturi poslovnog plana, prikupljanju relevantnih podataka te će na odabranom primjeru učiti pisati poslovni plan. 


Sve je više nacionalnih, europskih i drugih izvora financiranja na raspolaganju poduzetnicima. Sredstva se dodjeljuju temeljem dostavljenih prijava projekata u kojima mora biti vidljiv očekivani poslovni rezultat budućeg proizvoda ili usluge, odnosno ukupnog poslovanja.

Bez poznavanja metodologije izrade poslovnog plana, gotovo je nemoguće raditi uspješne prijave i dobiti financiranje iz dostupnih izvora.

Cilj seminara je kroz dvodnevni seminar pružiti polaznicima uvid u metodologiju poslovnog planiranja te ih na konkretnom primjeru naučiti izrađivati poslovni plan.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima početnicima, kao i svim drugim postojećim poduzetnicima koji žele unaprijediti znanja o poslovnom planiranju.

 
Autor i predavač: Neven Tamarut
Like https://www.facebook.com/pages/Step-Ri-Edukacijski-centar/1375708212689435?ref=hl on Facebook
Detaljnije informacije o aktivnostima Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci nalaze se na našim web stranicama