Copy

Bulletin fra Eurofins Miljø - September 2016

Kære kunde


Ønsker du uddybende informationer om emnerne i denne bulletin, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 70 22 42 66 eller på e-mail

Rita Splidt Pedersen
BU Manager, Jord & Bygningsmaterialer

ChemFingSOIL® ... fremtidens analyse

Eurofins har den store fornøjelse at præsentere vort nye product ”ChemFingSOIL® - en banebrydende og værdiskabende service til rådgivere, myndigheder, olieselskaber og forsikringsselskaber, mv. Med indtil videre seks arketyper er det nu muligt for os at tilbyde en nøjagtig kildeangivelse til kulbrinteforureninger i jord. Klik her for at læse mere.

 

Det er vores hensigt, at dette produkt bliver første led i en række af nye produkter, der er udviklet på den samme teknologiske platform - patenteret software baseret på multivariat statistisk analyse. Vi håber, at vi senere på året kan lancere en udvidet version af ChemFingSOIL®,  hvor vi drastisk udvider antallet af stoffer, vi kan analysere for og indenfor de næste 18-24 måneder en service rettet mod kulbrinteforureninger i indeklimaet.

Manillamærke på Eurofins køletasker

Vi vil meget gerne meget hurtigt igang med analysearbejdet på jeres prøver, når de ankommer på laboratoriet. Derfor har vi brug for jeres hjælp til hurtigere at kunne sortere køletasker indeholdende prøver med hastelevering fra køletasker indeholdende prøver med standardlevering.
 

Fremadrettet bliver vores køletasker forsynet med et manillamærke. På forsiden af manillamærket er der plads til at sætte kryds ved ønsket leveringstid, om prøverekvisitionen sendes per mail samt afkrydse om prøverne i køletasken skal opbevares på arkiv. På bagsiden er der plads til at notere jeres sagsnavn / sagsnummer. Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye tiltag og tage jer tid til at udfylde disse manillamærker.

 

Manillamærket erstatter selvfølgelig ikke den medfølgende prøverekvisition, som vi stadig har brug for i korrekt udfyldt stand for at kunne håndtere jeres prøver.

 


 


 

Tørstofposer i sorte sække nej tak

Tørstofposer skal opbevares og transporteres i køletasker lige som alle andre prøver. Vi har set flere eksempler på, at der anvendes sorte affaldssække til rilsanposer ... og det er ikke en god idé. Dels kan sækken gå i stykker under transport og prøver kan gå tabt og dels kan de sorte sække være fyldt så meget, at vores medarbejdere har svært ved at løfte dem. Så hermed en venlig opfordring til også at anvende vores køletasker til rilsanposerne.
Hent myEurofins til iPhone, iPad eller Android
Send videre
Copyright © 2016 Eurofins Miljø A/S, All rights reserved.


AFMELD: Vil du ikke have flere nyhedsbreve fra os? Afmeld dig lige her