Copy

Bulletin fra Eurofins Miljø - December 2016

Kære kunde

Ønsker du uddybende informationer om emnerne i denne bulletin, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 70 22 42 66 eller på e-mail
 

Rita Splidt Pedersen
BU Manager, Jord & Bygningsmaterialer
Luftprøver – det vælter ind

Eurofins Miljø har i løbet af november måned modtaget et voldsomt stort antal luftprøver til analyse under regionskontrakterne. Faktisk har vi i november måned modtaget langt over dobbelt så mange luftprøver fra regionsopgaver som i november måned sidste år. Da vi ikke har modtaget forudgående informationer om en så voldsom stigning i volumen, har vi naturligvis kun kunnet geare vort laboratorium til at kunne håndtere et antal luftprøver fra regionerne, der svarer til sidste års prøvemængder, med de ugentlige udsving der naturligt vil være. Det meget ekstraordinære høje prøveantal, der i øvrigt ligger en halv gang højere end i oktober og september måned i år, giver os lige nu udfordringer med at kunne levere analyseresultaterne på regionernes luftprøver rettidigt. Helt konkret betyder det, at leveringstiden på analyseresultaterne på denne prøvetype her og nu er omkring 14 arbejdsdage. Vi arbejder meget hårdt på at komme på omgangshøjde, så vi igen kan levere disse til tiden.

Forsinkelserne går udelukkende på luftprøver. Når det drejer sig om alle andre prøvetyper, herunder jordprøver og bygningsmaterialer, er vi fuldt ud på omgangshøjde og leverer indenfor gældende aftaler.  

Hent myEurofins til iPhone, iPad eller Android

Samarbejdsaftaler og tilbud

Samarbejdet mellem jer som kunde og os som laboratorium er normalt fastlagt i en samarbejdsaftale. Under denne aftale ligger der ofte konkrete tilbud, som for eksempel relaterer til en specifik sag eller et specifikt projekt. Mange af de tilbud, der er afgivet i 2016, udløber ved udgangen af året.

Tilbud og ordrer lukkes automatisk ned i vores laboratoriesystem, når den konkrete aftale udløber. Efter udløbsdatoen kan der ikke registreres flere prøver på sagen. Hvis der er et tilbud eller en ordre, som I ønsker fortsat at holde aktive i 2017, beder vi jer venligst om at kontakte Synøve Enghave (
sye@eurofins.dk) eller Rita Splidt Pedersen (rsp@eurofins.dk) hurtigst muligt.

Glædelig jul

og godt nytår.
Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i 2017

Send videre
Copyright © 2016 Eurofins Miljø A/S, All rights reserved.


AFMELD: Vil du ikke have flere nyhedsbreve fra os? Afmeld dig lige her