Copy

Bulletin fra Eurofins Miljø - Januar 2014

Kære kunde

Ønsker du uddybende informationer om emnerne i denne bulletin, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 70 22 42 66 eller på e-mail

Rita Splidt Pedersen
kundechef

Gang i byggeriet i Vejen

Eurofins bygger på livet løs i Vejen. I løbet af 2014 samler Eurofins Steins alle sine aktiviteter i Vejen. Det betyder, at vi udvider vores laboratorium her betydeligt - samlet bygger vi 7.000 kvadratmeter til det eksisterende laboratorium. Byggeriet forventes at stå færdigt indenfor det næste halve års tid.
Hent myEurofins til iPhone, iPad eller Android

Samarbejdsaftaler og tilbud

Samarbejdet mellem jer som kunde og os som laboratorium er normalt fastlagt i en samarbejdsaftale. Under denne aftale ligger der ofte konkrete tilbud, som for eksempel relaterer til en specifik sag eller et specifikt projekt. Mange af de tilbud, der er afgivet i 2013 er udløbet ved udgangen af året.
 
Tilbud og ordrer lukkes automatisk ned i vores produktionssystem, når den konkrete aftale udløber. Efter udløbsdatoen kan der ikke registreres flere prøver på sagen. Hvis der er et tilbud eller en ordre, som I ønsker fortsat at holde aktive i 2014, beder vi jer venligst om at kontakte Lise Sveigaard (lsv@eurofins.dk) eller Rita Splidt Pedersen (rsp@eurofins.dk) hurtigst muligt.

Hvem skal nu betale?

I de tilfælde, hvor fakturaen skal betales af andre end jer selv, bedes I være opmærksomme på at oplyse virksomhedens navn, cvr-nummer, fakturamodtager samt mail-adresse på prøverekvisitionen. Ved fakturering til det offentlige er det vigtigt, at I oplyser EAN-nummer på rekvisitionen. Dette sikrer, at vi fakturerer korrekt.
 
Send videre
Copyright © 2014 Eurofins Miljø A/S, All rights reserved.


AFMELD: Vil du ikke have flere nyhedsbreve fra os? Afmeld dig lige her