Copy

Läs nyhetsbrevet i din webbläsare

Brand your health
Ett frukostseminarium om hälsa, varumärke och affärer den 14 november 2013.

En ny syn på hälsa och friskvård sprider sig i näringslivet.

I framsynta företag är hälsoarbetet en del av affärsstrategin. De ser att god hälsa inte bara är bra för personalen, utan också för attraktionskraften och trovärdigheten i deras varumärke.

Att satsa på ökad fysisk aktivitet och andra hälsoförhöjande aktiviteter bland sina medarbetare gör att företagen fungerar som draglok för en bättre folkhälsa. 

Hur tar man då grepp om kopplingen mellan hälsa och varumärke? Kan "hur-vi-mår-och-ser-ut-att-må" bli ett centralt konkurrensmedel? Hur kan verkningsgraden i hälsoarbetet höjas ytterligare?

På Wellnets frukostseminarium den 14/11 serveras spännande vinklar på nya frågor om hälsa och friskvård.

Anmäl dig här

Hälsa som varumärke

Teddy Falkenek, ICA-koncernens varumärkesdirektör, talar om ICAs satsningar på att profilera sitt varumärke kring begreppet hälsa.
"När vi lever som vi lär får det enorm betydelse för varumärkets trovärdighet. Vi vill gärna bli Sveriges friskaste företag". 

"Workability" - fysisk aktivitet och företagets prestationer

Mats Börjesson, professor på GIH och föreläsare, diskuterar hur rörelse och fysisk aktivitet påverkar hälsan men också hur det påverkar företagets resultat och arbetsmiljö. Han diskuterar hur den fysiska aktiviteten har betydelse för presenterism, workability och därmed produktivitet. 

Nyhet: Affärssystem för hälsa - gör mjuka värden hårda

Kicki Wallje-Lund, vd för Wellnet, introducerar begreppet "affärssystem för hälsa" för att effektivisera hälsoarbetet i företag och organisationer.
"Ett webbaserat system förenklar och effektiviserar nyttjandet av friskvård och ökar verkningsgraden. Fler anställda blir mer aktiva- och därmed friskare".  

Varmt välkomna!

Datum
Torsdag den 14 november 2013

Tid
08.00-10.00
Frukost från 07.30

Plats
Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH), sal 1505

T-bana till Stadion. GIH ligger bakom Stockholms Stadion på Lidingövägen.

Anmäl dig här

Seminariet är gratis. Platserna begränsade. Anmäl dig i god tid. No-show avgift 225 kr.

Forward to Friend
Share
Share
Tweet

Om Wellnet


Wellnet bidrar aktivt till att arbetsgivare får friskare personal. Genom att outsourca sin hälsobyggande verksamhet till Wellnet kan de göra den både effektivare och mer lustfylld för personalen. Resultatet är att fler anställda aktiverar sig och tillägnar sig en hälsofrämjande livsstil - samtidigt som stora ekonomiska vinster finns att hämta i form av minskad administrativ hantering av densamma.
Copyright © 2013 Wellnet AB, All rights reserved.


Avbryt prenumeration    Uppdatera dina inställningar

Email Marketing Powered by Mailchimp