Copy
U ontvangt deze email als een herinnering om u aan te melden voor de expertmeeting Stadslogistiek Op Maat, op dinsdag 19 april in Zuidpark, Amsterdam. Als u u al hebt aangemeld kunt u deze email als niet verzonden beschouwen.
We zien u graag volgende week! 
View this email in your browser

EXPERTMEETING

Stadslogistiek Op Maat [SOM]:
Oplossingen voor fijnmazige stadslogistiek in Amsterdam

Wat gaat er met de stadslogistiek in de komende 35 jaar gebeuren en hoe verandert dit de openbare ruimte in de stad? Heel graag nodigen wij u uit voor een expertmeeting op 19 april 2016 om mee te denken over stadslogistiek in een autovrije Amsterdamse binnenstad.

Door de opkomst van online winkelen bestellen consumenten steeds vaker, en op elk moment van de dag, hun producten. Productietechnieken worden steeds flexibeler en intelligenter. Een deel van de producten kan binnen afzienbare tijd door 3D printers worden gemaakt en door (semi-) autonome voertuigen (XXL - XXS) of misschien wel drones aan de klant worden geleverd. Is dit toekomstmuziek of is het dichterbij dan we denken? In hoeverre zullen dergelijke trends steeds meer zichtbaar worden in het straatbeeld van Amsterdam? En hoe kunnen we de ontwikkelingen in de stadslogistiek optimaal faciliteren? Over dit soort vraagstukken willen met u in gesprek tijdens de expertmeeting op 19 april 2016.
 
SOM is een ontwerpend onderzoek over de ruimtelijke implicaties en het verbeelden van toekomstige scenario’s om fijnmazige stadsdistributie in een autovrije Amsterdamse binnenstad te accommoderen.  

Naar wie zijn we op zoek:
In deze fase zijn we vooral ook op zoek naar spelers in de logistieke sector die mee willen denken, en mogelijk met hun concept gebaat zijn bij ruimtelijke aanpassingen in de binnenstad van Amsterdam. 

Dinsdag
19 april 2016

Programma

Tijdens de expertmeeting met Walther Ploos van Amstel als dagvoorzitter, nemen we graag de trends en ontwikkelingen rondom stadslogistiek met u door en gaan we daarna de diepte in door te brainstormen over toekomstige ruimtelijke oplossingen voor de locaties Damrak/Rokin, Rembrandtplein, Nieuwendijk/Haarlemmerstraat en Overhoeks.

Inloop: 14:30 uur
Werksessie:  15:00 uur
Borrel: 17:30 – 18:00 uur

Locatie: Zuidpark 
Spaklerweg 50-52 
1114 AE Amsterdam 

Download routebeschrijving


Wilt u mee doen met deze sessie?
Meldt u dan aan via onderstaande knop. 

Aanmelden
Meer informatie kunt u vinden via:
Stadslogistiek op Maat en
KennisDC Logistiek


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Field Factors · Van der Burghweg 1 · DELFT, 2628 CS · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp