Copy
(Et kig tilbage)  

Tak


Tak til dig,
der støttet op og kom til kreativt marked i Frederiksværk den 18 Juli selvom det var lettere blæsende - se videoen her fra dagen.


Stemningen var afslappet, hyggelig og venlig. En dejlig Lørdag med liv i byen, åbne butikker, kræmmermarked, live musik og alle de kreative sjæle på kanalplænen.
 


Jeg var ikke til at overse ;)


Jeg havde i dagens anledning en T-shirt på, så du både kunne finde mig på markedet, men også så du kunne se et udsnit af min kunst som i dette øjeblik er udstillet.
Jeg havde mit navn plantet både foran og bagpå trøjen i det tilfælde at du ville finde mig med fronten ud mod markedet eller foroverbøjet i et kreativt projekt. 
Jeg var ikke til at overse ;)

Mange kreative sjæle arbejdede og producerede på markedet, så du kunne følge processen i billedkunsten, hæklingen eller broderiet. Det summede af energi og jeg valgte også selv at trække i arbejdstøjet og delte med glæde ud af det jeg frembragte.
 


Der findes en lille pige i os alle


Jeg glemmer ikke den lille piges ansigt, da hun modtog et kort, efter frit valg, og stolt viste det til omverden. Hun valgte et kort i farverne blå og orange, fantastiske kontraster - lige efter mit hovedet ;)
Men der må have været mange med en lille pige inden i sig, der kom forbi den dag, for den glæde, så jeg gang på gang i de dejlige mennesker der kom til mit bord og var nysgerrig på kunsten og kreativeten. 

Jeg endte med at have nogle enkelte kort tilbage - se dem her.


Jeg vil glæde mig til det næste arrangement, hvor både du som vil kigge eller snakke er så hjertelig velkommen.
Og jeg ved at for nogle af os, så er vi langt fra hinanden og derfor deler jeg hvad der sker på dagen, på facebook sitet her.
/Billedkunstner Helen Nielsen
Hvem er du?
Gik du glip af hvem jeg var eller har du lige glemt hvorfor du tilmeldte dig dette nyhedsbrev, så kan jeg med glæde fortælle dig at du er trådt ind i billedkunstner Helen Nielsens verden.
Jeg er skaberen af www.Gallerigoldigoddess.dk og du kan følge mig både på facebook eller instagram @helendnielsen #goldigoddess, hvor der altid er lækkerier direkte fra privaten og mit atelier.
PS. Hvis du er nysgerrig på mere, så følg disse links.. Du kan se værker fra mig her
Share
Forward to Friend
Copyright © 2015 Billedkunstner Helen Nielsen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp