Copy

Dit was TADA in 2016


Van harte bedankt voor uw engagement en enthousiasme het voorbije jaar! Mede dankzij u was 2016 een pracht van een TADA-jaar. Het kersverse jaarrapport vertelt u hoe TADA groeide en welke resultaten ons werk opleverde in 2016.

Ook in 2017 hopen we op uw betrokkenheid te mogen blijven rekenen. Deel gerust ons jaarrapport met uw netwerk, zo inspireert u hopelijk ook derden tot engagement in 2017!

Dank u wel en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!
 

Alumnus Kamilia op radio AraBel FM


"Live op de radio spreken in een interview, dat zou ik vroeger nooit gedurfd hebben. Dankzij TADA heb ik geleerd om mijn mening te durven uiten voor een groot publiek en mijn grenzen te verleggen. Bij TADA zitten ze steeds achter je aan om te zeggen dat je het kan, tot je er zelf ook in gelooft."

Op 25 oktober stelde alumnus Kamilia (16) TADA trots voor tijdens een live-interview op radio AraBel FM.
 


Vlaams Pleitgenootschap eert Sofie Foets

Eind november ontving Sofie Foets de ‘Prijs van de Vlaamse Pleiter’. Elk jaar reiken de oud-voorzitters van het Vlaams Pleitgenootschap deze prijs uit tijdens de openingszitting van het gerechtelijk jaar van de Brusselse balie.

Oud-voorzitter Liesbeth Janssens: “Dit jaar gaat de prijs naar een dame die zich verdienstelijk heeft gemaakt in het benaarstigen van een betere toekomst voor ons allen, in het bijzonder in het Brusselse. Zeker vandaag is het meer dan ooit belangrijk om te investeren in de toekomst van Brusselse jongeren. Het Vlaams Pleitgenootschap zet Sofie Foets graag in de bloemetjes voor haar tomeloos enthousiasme en engagement als bezielster van TADA".

Music for TADA

TADA neemt opnieuw deel aan de Warmste Week van Music For Life op Studio Brussel. De actie duurt nog tot 24 december. Bedankt aan iedereen die iets organiseert voor TADA!

Merci aan de Molenbeekse kinderen die koekjes bakken. Dank u wel aan die eeuwige fan die jaarlijks jenever verkoopt tijdens een kerstboomverkoop. Thumbs up voor Pedro De Bruyckere en de lezing over onderwijs. Thank you aan de mensen van De Zevende Dag voor het veilen van een ballonvaart! (…)

Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn

Copyright © 2016 ToekomstATELIERdelAvenir asbl/vzw, Alle rechten voorbehouden.

Maatschappelijke Zetel: Paul Spaakstraat 18, 1050 Elsene

info@toekomstatelierdelavenir.com

Doe een gift op BE05 0017 4290 3575
(Info over fiscale attesten vindt u op onze website)

Schrijf u uit voor deze nieuwsbrief